Gabija Vitkevičiūtė: motinystė - tai laikas, kurį reikia išlaukti

Naujausio, 2016 metų sausio mėnesio, žurnalo TAVO VAIKAS anonsas.

„Ir tas laikas - negailestingas, nedėkingas, jo beveik niekas nepripažįsta, nevertina, neįkainoja. Kūdikis, regis, tik miega ir valgo, todėl galiu bėgti ir lėkti, pabūti ir sugrįžti. Bet ar ne riebi klaida taip manyti? Jam juk reikia mamos šilumos, švelnumo, jos odos kvapo. Aš tuo tikėjau, tikiu ir tikėsiu."

Atvirai žurnalui „Tavo vaikas" sako keturių vaikų mama žinoma žurnalistė ir rašytoja Gabija Vitkevičiūtė. Jos mažiausiajam - vos 5 mėn.

Žurnalas "Tavo vaikas"

„Išskirtiniai interviu „Tavo vaiko" žurnalui jau tapo tradicija", - sako žurnalo vyr. redaktorė Gitana Šeštokienė.

Naujametiniame numeryje apie tėvystę 16-os metų ir dabar, 35 m., kai sulaukė trečio sūnaus, pasakos ir kitas garsus žmogus, sporto žurnalistas Tomas Langvinis.

Straipsnyje su rubrika „Pildome svajonę!" rasite jaudinantį nėštukės Ritos ir jos vyro Laimono susitikimą su tuoj gimsiančiu kūdikiu.

Būsimas tėtis po 4 D echoskopijos sakys: „Buvo labai miela išvysti, kaip vaisius iš tiesų čiulpia savo nykštį, o vienu metu net pamačiau, kad šypsosi" (žurnalo redaktorės Vaivos Grigaitiesnės str. „Susitikimas").

Žurnalas "Tavo vaikas"

Jei laukiesi ir turi svajonę, parašyk info@tavovaikas.lt ir galbūt tapsi mūsų žurnalo heroje!

„Šiuolaikinės rusų animacijos topas - serialas „Maša ir lokys". Linksmas, šviesus, be keiksmažodžių, gražiai nupieštas. Tačiau pasigirsta pedagogų nuomonių, esą tai pats blogiausias filmukas per animacijos istoriją. Kas negerai? Atsakymo ieškokite žurnalo redaktorės Eglės Čepavičienės str. „Šių laikų fenomenas: „Maša ir lokys".

Žurnalas "Tavo vaikas"

„Šaunuolis!" Specialistų nuomone, taip girdami vaiką pakerpame jam sparnus. Kodėl? Atsakymas - str. „Šaunuolis!"

Žurnalas "Tavo vaikas"

Viršelyje – 2,5 m. Urtė („Next“ drabužiai, fotografuota interjero salone „DISTYLE“).

Fotografės Nendrės

„Mergaitė su degtukais“ (Hanso Christiano Anderseno herojė), pamanėme pirmą kartą pamačiusios viršelį. Tad mūsų metai prasideda pasaka.

Urtės mama Sandra: „Urtei ši fotosesija ne pirma, jos nuotraukos jau puošė žurnalo „Tavo vaikas“ straipsnį. Buvome labai laimingi, išgirdę, kad Urtė kviečiama tapti „viršelinuke“. Kadangi jau žinojome, kad fotografuotis teks ilgai, pasiėmėme nešiojamąjį kompiuterį, kad Urtė laisvomis minutėmis galėtų pasižiūrėti mėgstamus filmukus. Tai pasiteisino ir dukrytė per fotosesiją, trukusią per 2 val., nenuobodžiavo.

Urtė labai mėgsta puoštis, dabar sijonų, suknelių, papuošalų metas. Pamačiusi karolius ir spalvotas apyrankes, net apsalo – labai mielai pasipuošė įvairiaspalviais papuošalais. Nors viršelyje Urtė atrodo liūdnoka, iš tiesų ji – labai linksmas vaikas. Kartais atrodo, kad šypsena nedingsta nuo jos veido.“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis