Gimdymo namuose sukeitė vaikus: tiesa paaiškėjo feisbuke

Ne vienos jaunos mamos košmaras - supainioti naujagimiai gimdymo namuose - išsipildė dviem Italijos šeimoms. 20 metų jos augino dukteris, neįtardamos, kad jų nepagimdė. Tiesa išaiškėjo atsitiktinai.

Sukeitė per klaidą

Lorena Cobuzzi ir Antonella Zenga buvo sukeistos vienuose Italijos gimdymo namuose. Niekas būtų to taip ir nesužinojęs, jei ne... feisbukas.

Kaip rašoma „Daily Mail“, gimusioms naujagimėms ant rankyčių buvo uždėtos apyrankės su numeriais 47 ir 48. Per klaidą sukeitus apyrankes ir uždėjus jas ne toms mergaitėms, įvyko lemtinga klaida.

Likimas mažylėms buvo negailestingas. Gal kiek labiau pasisekė Lorenai, kuri augo apsupta meilės ir rūpesčio, mergaitei nieko netrūko ne biologinėje šeimoje.

Tuo tarpu Antonella augo šeimoje, kur nuolat vyko ginčai ir sutuoktiniai pykosi. Dėl nepakenčiamų sąlygų, mergaitę vėliau apsiėmė auginti seneliai, o kai jie paseno ir nepajėgė, šešiolikmetė mergina buvo atiduota globėjų šeimai.

Netikėtas atradimas feisbuke

Tik po dvidešimties metų paaiškėjo tiesa. Ir tam pasitarnavo socialinis tinklas „Facebook". Lorenos tėvai, kurie iš tiesų buvo biologiniai Antonellos tėvai, feisbuke pastebėjo dviejų merginų nuotrauką. Viena iš jų buvo it du vandens lašai panaši į juos (tai buvo Antonella), šalia jos stovinti mergina - itin panaši į Loreną (kaip paaiškėjo, tai ir buvo biologinė Lorenos sesuo Elisa, kuri augo manydama esanti Antonellos sesuo).

Atlikus DNR testus ir paaiškėjo tikroji tiesa.

Antonella buvo laiminga suradusi savo biologinę šeimą, iš karto užmezgė kontaktą su ja ir ėmė gražiai bendrauti. Tuo tarpu Lorena su šia žinia susitaikė sunkiai - ji atitolo nuo šeimos, kuri ją išaugino.

Šiuo metu abiejų šeimų ieškinys nagrinėjamas Italijos teisme. Sukeistų kūdikių dramos herojai reikalauja atlyginti moralinę žalą ir prašo 22 milijonų eurų.

Šeimų nuotraukas galima pamatyti čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis