Gimdyvė patyrė šoką: medikai gimdoje nerado vaiko

Kad ir kaip keistai skambėtų ši antraštė, ji labai taikliai apibūdina kuriozišką situaciją, kuri nutiko vienai britei gimdymo metu.

Ketvirtą vaiką gimdžiusi moteris patyrė šoką, kai operacinėje medikai atliko jai cezario pjūvio operaciją ir atvėrę gimdą, liko šokiruoti – joje nieko nebuvo!

„Dingo kūdikis", „Kur vaikas?", - moterį apėmė panika pamačius medikų reakciją. Tada visi išgirdo verksmą – ką tik natūraliu būdu gimęs naujagimis ėmė verkti.

Šią kuriozišką, tačiau realią gimdymo istoriją, Dailymail papasakojo britė Amber Hughes. Moteris laukėsi ketvirtojo vaikelio, ir buvo nuspręsta atlikti jai cezario pjūvį. Tačiau tuo metu, kai medikai operacinėje ruošėsi operacijai ir pradėjo darbuotis su skalpeliu, Amber sūnelis jau buvo pakeliui į šį pasaulį natūraliu būdu. Jis užgimė kaip tik tą akimirką, kai atvėrus gimdą buvo norėta jį išimti.

Keturis vaikus auginanti šeima juokauja, kad niekada nepamirš tos dienos, kai iš gimdos „dingo" jų kūdikis. Berniukas, kurį tėvai pavadino Olly, gimė ir auga sveikut sveikutėlis.

Cezario pjūvį medikai nusprendė atlikti dėl to, kad užsitęsė natūralus gimdymas. Sąrėmiai tęsėsi jau beveik 36 valandas, todėl buvo priimtas sprendimas gimdymą užbaigti operacija. Visgi mažylis nusprendė kitaip – ir visų nuostabai gimė pats.

Kalbėdama su žurnalistais, daugiavaikė mama neslėpė savo nuoskaudos tokiu nevykusiu gimdymu. Kaip paaiškėjo, operacijos visai nereikėjo, tačiau Amber buvo operuota bei patyrė visą pooperacinį laikotarpį. Na, o randas po operacijos visą gyvenimą jai primins šį neeilinį gimdymą.

Amber neįtikėtina istorija bei šeimos fotografijos – čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis