Gimė penketukas: 4 mergaitės ir berniukas

Pradinių klasių mokytoja iš Teksaso (JAV) Michelle Seals (33) per vieną valandą tapo net penkių vaikučių mama. Ji su vyru Steven susilaukė keturių mergaičių ir vieno berniuko.

Mažyliai gimė 29 nėštumo savaitę, jų mamai buvo atlikta planuota cezario pjūvio operacija. Keturiems iš penkių neišnešiotų naujagimių prireikė plaučių ventiliacijos, tačiau visų vaikučių savijauta, atsižvelgiant, kokio amžiaus jie gimė, yra normali.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Nauja karališkojo kūdikio nuotrauka
Iki pat mirties vyras abejojo, ar vaikas jo

Visi penki mažyliai jau turi savo vardus. Mia svėrė 952 g, Tessa - 971 g, Brant - 1388 g, Gracie - 939 g ir Rayleigh - 943 g.

Nuotraukoje - viena iš keturių penketuko mergaičių.
AP/Scanpix

Steven ir Michelle Seals šeima iki kovo vidurio buvo standartinė trijų asmenų šeima. Dabar jų šeima turi jau 8 narius!

Tai pirmasis atvejis Bayloro Universitetinėje ligoninėje, kuomet gimė penketukas. Kaip sakė šios ligoninės atstovai, mažyliai dabar turi sustiprėti ir į namus išvyks maždaug po 6 -7 savaičių. Iki tol jie turi išmokti kvėpuoti patys, sustiprėti, todėl dabar yra intensyvioje medikų priežiūroje.

Laiminga mamytė prisipažino, jog iki pastarojo nėštumo ji turėjo keletą persileidimų, todėl kreipėsi pagalbos į vaisingumo specialistus. Kai pavyko pastoti, moteris nujautė, kad nėštumas bus daugiavaisis, tačiau realiausia tikimybė atrodė, kad bus dvyniai. Tačiau likimas nusprendė papokštauti ir šeimai padovanojo iš karto 5 gyvybes.

Kol sustiprės, ligoninėje mažyliai praleis 6-7 savaites.
AP/Scanpix

Kadangi šeima gyvena labai mažame miestelyje, jie sako, kad jame visi pažįsta vieni kitus, todėl grįžusi namo su vaikučiais ji tikrai turės norinčių pagelbėti ir padėti namuose.

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis