Grožio naujienos pasitinkant pavasarį

Naujiena rinkoje – suomiška kosmetika LV

LV skystasis muilas

Rankoms ir visam kūnui švelniai plauti. Tinka ypač jautriai odai. Be kvapiklių ir dažiklių. Tikras muilas be sintetinių paviršiaus aktyviųjų medžiagų. Produktas patvirtintas Suomijos Alergijos ir Astmos asociacijos. Patikimas ir saugus, tinka visai šeimai. Pagaminta Suomijoje.

300 ml - 3,99 Eur/ 13,78 Lt

Ieškokite „Eurovaistinėse"

LV dušo želė

Tinka ypač jautriai odai. Be kvapiklių ir dažiklių. Sudėtyje yra drėkinamojo glicerino. Produktas patvirtintas Suomijos Alergijos ir Astmos asociacijos. Patikimas ir saugus, tinka visai šeimai. Pagaminta Suomijoje.

250 ml - 3,29 Eur/ 11,36 Lt

Ieškokite „Eurovaistinėse"

LV šampūnas normaliems plaukams

Tinka ypač jautriai odai. Be kvapiklių ir dažiklių. Galima dažnai naudoti, nesausina galvos odos, plaukai tampa švelnūs. Be silikono ar silicio junginių. Produktas patvirtintas Suomijos Alergijos ir Astmos asociacijos. Pagaminta Suomijoje. Patikimas ir saugus, tinka visai šeimai.

250 ml - 3,29 Eur / 11,36 Lt

Ieškokite „Eurovaistinėse"

LV rutulinis antiperspirantas

Veiksmingas. Tinka ypač jautriai odai, nedirgina. Be kvapiklių, dažiklių ir alkoholio. Produktas patvirtintas Suomijos Alergijos ir Astmos asociacijos. Patikimas ir saugus, tinka visai šeimai. Pagaminta Suomijoje.

60 ml - 3,29 Eur / 11,36 Lt

Ieškokite „Eurovaistinėse"

LV drėkinamasis veido kremas 24H

Riebus, lengvai įsigeriantis kremas. Tinka ypač jautriai odai tiek dienai, tiek nakčiai. Be kvapiklių ir dažiklių. Apsaugo ir ramina jautrią odą. Oda tampa švelni ir išpuoselėta. Produktas patvirtintas Suomijos Alergijos ir Astmos asociacijos. Patikimas ir saugus, tinka visai šeimai. Pagaminta Suomijoje.

75 ml - 5,49 Eur/ 18,95 Lt

Ieškokite „Eurovaistinėse"


Naujiena: Eucerin DermatoClean

Kruopščiai nuvalyta oda yra pirmas žingsnis, siekiant tinkamai ja pasirūpinti. Moksliškai įrodyta, jog gerai nuvalyta ir sudrėkinta oda lengviau kvėpuoja ir geriau pasisavina deguonį. Eucerin DermatoClean priemonės veiksmingai valo, tonizuoja ir drėkina odą, leisdamos jai laisvai kvėpuoti. Sudėtyje esantis valomųjų ir drėkinamųjų medžiagų derinys paruošia odą tolesnėms priežiūros procedūroms. Tinka net ir jautriai odai. 

Kaina nuo 8,69 eurų. 

                                                   EUROKOS naujienos

GOSH skaistalai „Giant Blush"

Tai skaistalai-pieštukas, kuris suteikia švelnų atspalvį skruostams ir skruostikauliams. Su juo itin lengva išgauti norimą atspalvio intensyvumą. Švelnią šilkinę tekstūrą lengva dengti ir išsklaidyti - kreminė tekstūra tepant akimirksniu tampa pudros konsistencijos. Patarimas: Denkite skaistalus švelniais potėpiais ir išsklaidykite pirštų galiukais ar šepetėliu.

GOSH blakstienų tušas „Xtreme"

Tai blakstienų apimtį didinantis ir ilginantis blakstienų tušas. Minkšti šepetėlio šereliai suteikia trejopą efektą - ilgina, ryškina ir tankina. Rezultatas - nuostabios, dirbtinį efektą turinčios blakstienos. Be kvapiųjų medžiagų ir parabenų.

GOSH akių šešėliai „Eyelight Trio"

Tai nauji seksualūs ir itin patogūs naudoti akių šešėliai. Kiekvieną akių šešėlių paletę sudaro trys tekstūros - šviesus atspalvis pašviesina akis, blizgantis atspalvis suteikia akių makiažui žėrėjimo, o matinė satino tekstūra leidžia suteikti akims gylio ir jas gražiai paryškinti.

Ieškokite didžiausiose Eurokos parduotuvėse.

NIVEA naujienos

NIVEA Dušo želė CREME SMOOTH

Dušo želė CREME SMOOTH su taukmedžio sviestu. Dėl savo sudėties pasižymi itin stipriomis drėkinamosiomis ir atkuriamosiomis savybėmis. Užtikrina intensyviai drėkinamos ir švelnios odos pojūtį.

250 ml - 2,98 Eur/ 10,29 Lt

NIVEA dušo želė vyrams ACTIVE CLEAN

Novatoriškos sudėties dušo želė su aktyvintąja anglimi ACTIVE CLEAN, kuri giliai valo ir atgaivina veikdama kaip nešvarumų magnetas – aktyviai pritraukia nešvarumus, kurie pašalinami su vandeniu. Suteikia vyriškos švaros ir gaivos pojūtį.

250 ml - 2,98 Eur/ 10,29 Lt

NIVEA dieninis kremas nuo raukšlių Q10 PLUS 30+

NIVEA linija Q10 PLUS su odoje esančiomis veikliosiomis medžiagomis Q10 ir kreatinu efektyviai veikia prieš raukšles darnoje su Jūsų oda. Dieninis kremas pastebimai mažina raukšles ir apsaugo nuo naujų susidarymo. Rezultatas - pastebimai sumažėjusios raukšlės, intensyvus odos drėkinimas. Lygesnė ir jauniau atrodanti oda.

50 ml - 11,78 Eur/ 40,69 Lt

Nivea dezodorantai moterims Black&White

Moteriški dezodorantai (purškiamasis, rutulinis ir pieštukinis) Black&White Nr. 1 rinkoje nepalieka baltų dėmių ant juodų drabužių ir sumažina geltonų dėmių atsiradimą ant baltų drabužių. Tai 48
valandų apsauga nuo prakaitavimo ir švelni NIVEA® priežiūra. Tinkamumas odai patvirtintas dermatologiškai. Be alkoholio ir dažiklių.

Kaina nuo 3,24 Eur/11,19 Lt

Užsakymo nr.: PT_67281860

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis