Gruodžio mėnesio TAVO VAIKO žurnalas kviečia dalintis gerumu

Belaukiant didžiųjų metų švenčių kviečia gruodžio mėnesio (nr. 12) žurnalas „Tavo vaikas", kurio puslapių skaičius šįkart rekordinis – net 140!

Ateina šventės, o su jomis – ir dovanų metas. Ruošiamės dovanoti ir gauti dovanų patys. Vaikams tai pats smagiausias metas, o mes vis pabambame, kad juos šiais laikais sunku kuo nors nustebinti, jie tokie išlepinti, visko pertekę ir net nebemoka būti dėkingi už tai, ką gauna...

Ar tikrai yra taip? O gal stokojame pagarbos mažam? Atsakymas – žurnalo redaktorės Rūtos Rukaitės str. „Dovanos – džiaugsmui".

Žurnalas "Tavo vaikas"

Mes, suaugusieji, didžiųjų metų švenčių laukiame ne dėl dovanų, o labiausiai turbūt dėl susitikimų, kuriems kitu metu nerandame laiko. Per šventes sodiname vaikus į automobilį ir važiuojame lankyti močiučių, senelių, tetų ir dėdžių, sėdame kartu prie vaišėmis nukrauto stalo ir kalbamės apie tai, kas seniai buvo kalbėta...

Prie puodelio kavos žurnalo redaktorė Eglė Racevičiūtė kalbina „neklasikinę" močiutę, garsiųjų LDK giminės Radvilų palikuonę Janiną Radvilę. (Str. „Neklasikinė, arba ką dovanoti anūkui".)

Žurnalas "Tavo vaikas"

Straipsniai su rubrika „Čia gyvena vaikai" pakvies paganyti akis. Jūsų dėmesiui Mėtos ir Elzės bei Vincento ir Stepono karalystės.

Žurnalas "Tavo vaikas"

Na, ir kasdienybės akimirkos svarbios net ir belaukiant švenčių. Jei auginate darželinuką, tikrai pažįstamas tas jausmas, kai vaikas atsikelia „Nesirengsiu, nevalgysiu, nesišukuosiu" nuotaikos.

Ką daryti, kad tai nevirstų visos šeimos ryto košmaru? Arba gero ryto planą rasite str. „Labas rytas".

Žurnalas "Tavo vaikas"

Viršelyje – 3,5 m. Estėja

Fotografės Nendrės nuotrauka

Nuoširdus ačiū „NIKOLIA“ už suknelę

Žurnalas "Tavo vaikas"

Kalėdinio viršelio modeliukas – 3,5 m. Estėja iš Kauno. Mama siuntė nuotraukas žurnalo redakcijai ir tokios gražios mergytės tiesiog neįmanoma buvo nepastebėti. Mergytei viršelio fotosesijos dieną mama leido daug ir visko, ko paprastai nedaro. Saldumynų valgė daugiau nei įprastai, pažadėjo žaislų, kurių po fotografavimo ir važiavo pirkti. Estėja – mielai ir lengvai bendraujantis vaikas, nes mama Kaune turi vaikų kirpyklėlę, kurioje mergaitė ir augo nuo mažų dienų. Dabar ji lanko darželį – daug vaikų ir kompanija Estėjai labai patinka.

Mergaitė, pasak mamos, – tikra tėčio dukrytė, panaši į jį ir labai mylima. Fotografuotis Estėjai patiko, tiesa, po valandos (greičiausiai pavargusi) net ašarą nubraukė. O grįžusi namo dar dvi dienas visiems pasakojo, kad bus „ant viršelio“, žurnalą žada nusinešti į darželį ir parodyti savo visiems draugams.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis