Gydytojas pasiūlė abortą, po 20 metų moteris paviešino jautrią nuotrauką

Ultragarso tyrimą darantis gydytojas nėščiai moteriai iš karto pasiūlė abortą. Kodėl – sužinosite perskaitę šią neeilinę istoriją.

Amerikietei Susan Thompson buvo 28 metai, kai ji sužinojo besilaukianti. Nuėjus pas gydytoją, moters laukė didžiulis šokas – ji laukiasi ne vieno, ne dviejų ir net ne trijų kūdikių. Po jos širdimi buvo užsimezgusios 5 naujos gyvybės. Penketukas!

Po apsilankymo pas gydytoją Susan nebuvo tokia laiminga. Apžiūrėjęs moterį, atlikęs ultragarso tyrimą, medikas pasiūlė moteriai bent keleto vaisių atsisakyti, atliekant nepilną abortą. Pasak jo, išnešioti penketuką yra didelis krūvis moters organizmui, tikimybė, kad vaikeliai gims neišnešioti ir jiems teks kovoti už savo gyvybes, taip pat didžiulė.

tačiau Susan atmetė tokį gydytojo pasiūlymą, ji jokiu būdu nenorėjo daryti aborto.

"Mes su vyru aborto nesvarstėme niekada, net sekundei. Juk šiuos vaikelius mums davė Dievas", - rašė ji.

Praėjus 20 metų nuo tos dienos, Susan Thompson feisbuke publikavo savo penketuko nuotraukas ir prisiminė jų pradžią.

"Praėjus dvidešimčiai metų, žvelgiu atgal ir negaliu įsivaizduoti savo gyvenimo be jų. Trys iš penketuko po mokslų baigimo nusprendė tapti kariškiais. Du iš jų pasirinko profesiją medicinos srityje. Jie yra atsakingi suaugusieji, kurie myli Dievą ir nori pasaulį padaryti geresnį. Aš kadaise nusprendžiau išsaugoti jų gyvybes, o dabar jie patys gelbės kitų žmonių gyvybes".

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis