Heloviną Lietuvoje kasmet švenčia vis daugiau vaikų FOTO

Šiandien - Helovino diena, kuria Lietuvoje turbūt labiausiai džiaugiasi patys mažiausieji - vaikai. Skaptuoti moliūgai, šiurpios išvaizdos patiekalai ir Helovino kostiumai - tai dažniausi Helovino atributai.

Diena, kai vaikams oficialiai leidžiama krėsti išdaigas

Heloviną Lietuvoje labiausiai mėgsta švęsti vaikai. Tai vienintelė diena per metus, kai jie gali pavirsti siaubo filmų personažais, animacinių filmų blogiukais ir krėsti išdaigas.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Skaptuojame moliūgą: idėjos, kaip tai padaryti išradingai
Kaip vaiko gimimo valanda lemia jo likimą?

Šį sekmadienį Kaune vyks bene didžiausia šalyje vaikams skirta Helovino kostiumų šventė. Trečius metus vyksiančiame konkurse susirinkusius lankytojus šiurpins vaiduokliai, vilkolakiai, mumijos, velniai, zombiai ir kitų monstrų kostiumais persirengę vaikai. Jie prekybos ir laisvalaikio centre „Mega" varžysis dėl gražiausio, originaliausio ir linksmiausio kostiumų titulų.

Praėjusiais metais Helovino šventėje dalyvavo daugiau nei 100 kostiumais pasipuošusių mažųjų pabaisų.

Daugiausiai jų buvo virtę raganomis, zombiais, piktosiomis fėjomis, ateiviais, piratais ir šmėklomis iš siaubo filmų.

Šiemet konkurse laukiama kelių šimtų įvairaus amžiaus vaikų

„Prieš dvejus metus surengę pirmąjį vaikų Helovino kostiumų konkursą pastebėjome, kad šventė sulaukė didelio susidomėjimo. Daugybė vaikų atvyko pasipuošę originaliais antgamtinių būtybių kostiumais, galvos apdangalais, o norintieji atrodyti dar paslaptingiau ėmėsi grimo gudrybių.

Todėl šiemet tikimės, kad vaikai ir toliau ugdys savo ir tėvų kūrybingumą, norą išsiskirti ir, be abejo, pašiurpins susirinkusius lankytojus", - sakė Rasa Vyšniauskienė, prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega" valdančios bendrovės „Baltic RED" rinkodaros vadovė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis