Įdomiausi šios savaitės renginiai šeimoms su vaikais

Šią savaitę mažieji atostogauja, tad skirkite jiems bent šiek tiek savo laiko ir kartu praleiskite vieną kitą vakarą ar popietę, užsiimdami bendra veikla su visa šeima. Prieš smagiąsias pavasario šventes šiek tiek linksmybių tikrai nepakenks!

Ketvirtadienį, balandžio 2 d., Kauno prekybos centre Mega, vyks renginys, skirtas vaikams „Tegul skamba Velykos!". Renginyje vaikučius linksmins kolektyvas „DND", vyks vaikiškų dainelių karaokė, muzikinė viktorina, daug muzikinių rungčių bei žaidimų visai šeimai. Skambės šokių muzika, o renginio pabaigoje bus dalinamos AHA ZOO dovanos.

Penktadienį, balandžio 3 d., visus futbolo fanus kviečiame apsilankyti Vilniaus LFF stadione, kur vyks rungtynės - FK „Žalgiris"-FK „Atlantas". Lietuvos čempionas Vilniaus futbolo klubas „Žalgiris" namų rungtynes žais Lietuvos futbolo federacijos stadione, kuriame žaliai balti lauks kiekvieno, norinčio prasmingai praleisti laisvalaikį bei patirti tikras populiariausios sporto šakos pasaulyje teikiamas emocijas.

Prieš pat Velykas, šeštadienio popietę, balandžio 4 d., smagų spektaklį, skirtą visai šeimai, „Vištytė ir gaidelis" parodys Vilniaus Keistuolių teatro aktoriai. Tai šiuolaikinė, visiems gerai žinomos istorijos interpretacija, paversta žaidimu. Aktoriai užduoda tokius klausimus - „Kaip sekti pasaką? Ar ją galima keisti? Ar tradiciniams pasakų herojams gali talkinti šiuolaikiniai daiktai? Ar senas kaip pasaulis klausimas gali turėti naują atsakymą? Ar gaidelis galėjo išskristi į kosmosą su samurajaus kardu, o vištytės akelę - apsaugoti akiniai nuo saulės?" Į visus šiuos klausimus bus atsakyta spektaklio metu.

Kauniečiai šeštadienį smagiai galės praleisti apsilankę kino teatre „Romuva", kur mažiesiems ir jų tėveliams bus rodomas animacinis filmas Bitė Maja". Padykusi bitutė Maja ir jos draugai atsidurs dideliame pavojuje, kuomet į avilį pradės kėsintis karingosios širšės. Taip pat bus rezgamas sąmokslas nuversti bičių karalienę. Šiuos ir dar daugybę kitų nuotykių kartu išgyvens tiek filmo veikėjai, tiek žiūrovai.

Koks gi šventinis pirmadienis be pramogų? Balandžio 6 d., Vilniuje, Keistuolių teatre, bus rodomas šventinis muzikinis spektaklis vaikams „Mykolas Žvejas".  Spektaklio režisierius ir keistuolis Aidas Giniotis apie spektaklį pasakoja: „Mykolas Žvejas spektaklis apie nemažai apsiskaičiusį ir nemažiau pasipūtusį Žvejo sūnų Mykolą, kuris keliauja į pragarą pas pragaro viršininką Liuciferį suvedinėti tam tikrų sąskaitų." Visą kelionę ir kaip Mykolui sekėsi, kokius nuotykius patyrė, kokius iššūkius jam teko įveikti - išvysite spektaklyje.

Gyvendami šventinėmis nuotaikomis ir linkėdami gražaus, jaukaus ir šiltesnio savaitgalio, primename, jog geriausias laikas - tai laikas, praleistas šeimos būryje, užsiimant bendra veikla. Įvairūs renginiai vaikučiams ir jų tėveliams - spektakliai, koncertai, užsiėmimai visai šeimai, žaidimai - visus juos galima rasti viename portale, Kur.lt.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis