Internetą užkariauja nėščios Britney Spears gerbėjos šou (VIDEO)

Pranešti apie nėštumą savo artimiesiems galima įvairiais būdais: tiesiog paskambinti ir pasakyti, susitikus įteikti simbolinę dovanėlę, kuri sufleruotų apie būsimą vaikelį. Tačiau kai kurios poros nėštumą įamžina taip, kad pamačius aikteli: „Ohoho!“.

Šiek tiek gaila, kad kol kas nieko panašaus negalime parodyti iš Lietuvos. Gal esame pakankamai kuklūs ir nelinkę viešai dalintis tokiomis naujienomis su visu pasauliu?

Tuo tarpu užsienyje panašių pavyzdžių apstu: vaikelio besilaukiančios poros nufilmuoja vaizdo įrašus, kuriuose praneša apie būsimą vaiką ir nusiunčia juos artimiesiems, kad taip maloniai nustebintų mylimus žmones. Kiti tokiais kūrybiniais nėštumo prisipažinimais dalijasi viešai ir talpina juos į socialinius tinklus.

Antro vaikučio tuoj sulauksiantys Machel ir Jerrad Green sugalvojo originalų būdą, kaip papasakoti apie savo nėštumą. Jie perdainavo savo mėgstamos pop muzikos princesės Britney Spears dainas ir taip pranešė apie būsimą vaikelį.

Prieš kelias dienas "YouTube" tinkle patalpintas 5 minučių vaizdo įrašas jau sulaukė beveik milijono peržiūrų. Gali būti, kai jūs skaitysite ir žiūrėsite jį, šis skaičius bus padvigubėjęs.

Kviečiame pasižiūrėti drauge ir pasidžiaugti kūrybišku bei drąsiu požiūriu į nėštumą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis