Internete parduodami teigiami nėštumo testai

Internete galima nusipirkti visko? Turbūt, netrukus į šį klausimą galėsime atsakyti teigiamai.

Siūlau pirkti teigiamą nėštumo testą

Paskutinė plintanti mada - pardavinėti internete teigiamus nėštumo testus. Kaip žinia, vienas pirmųjų nėštumo įrodymų yra teigiamas nėštumo testas.

Skirtingų gamintojų testai skiriasi, tačiau dauguma jų veikia panašiu principu: ant testo reikia užlašinti arba juostelę įmerkti į rytinį šlapimą. Jeigu moteris nėščia, jos šlapime yra tam tikrų hormonų, kurie reaguoja su nėštumo teste esančiomis medžiagomis, ir atsiranda dvi juostelės. Jei nėštumo nėra, lieka išryškėjusi viena juostelė teste.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Tėtis sveikuolis savo sūnų auklėja pagal sveiko gyvenimo principus
Bręsta skandalas karališkoje šeimoje: ar prireiks karališkajam kūdikiui DNR testo?

Apie tai, kad siūlymų nusipirkti teigiamų nėštumo testų internete sparčiai daugėja, šiomis dienomis praneša daug pasaulio žiniasklaidos priemonių. Kaip šaltinį, daugelis jų cituoja JAV nemokamų skelbimų portalus Craigslist, kur galima aptikti ne vieną tokį siūlymą.

Pavyzdžiui, viena pardavėja iš Niujorko savo skelbimą palydi tokiais žodžiais: Nori, kad tavo vaikinas pasakytų tau TAIP ir vestų tave? Nusipirk šį daikčiuką, ir triukas tikrai pavyks".

Kainuoja apie 20 JAV dolerių

Nėštumo testas su dviem juostelėmis skirtingų pardavėjų įkainotas nevienodai. Štai viena jį siūlo pirkti už 30, kita - už 20 JAV dolerių. Mūsų pinigais tai išeitų apie 80 litų.

Tiesa, kol amerikiečiai stebisi amoraliais siūlymais parduoti teigiamus nėštumo testus, panašių galima aptikti ir lietuviškuose moteriškuose forumuose.

„Noriu patikrinti vaikino meilę. Skubiai reikia teigiamo nėštumo testo", - rašo viena lietuvaitė.

„Pirkčiau teigiamą nėštumo testą Klaipėdoje, noriu padovanoti draugui netikėtą gimtadienio dovaną", - rašo kita. Tiesa, siūlymų parduoti, o ne pirkti teigiamus nėštumo testus, Lietuvoje neradome.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis