Internete žaibiškai plinta mada fotografuoti vaikus arbatos puodeliuose Foto

Internete šiuo metu plinta mada fotografuoti vaikus, įkištus į geriamuosius puodukus. Kaip sukuriama tokia optinė apgaulė?

Viskas, ko jums reikia, tai du dalykai: puodelis ir vaikas. Taip sako sparčiai plintančios interneto mados fotografuoti kūdikius ir vaikus puodeliuose, sumanytojai.

Pirmą kartą mažą vaiką puodelyje prieš keletą mėnesių publikavo vienas JAV mamų ir tėvų tinklaraštis mommyshorts.com. Pavadinę savo publikaciją "Skiriame tiems, kuriems šiandien norisi nusišypsoti", jie publikavo ir iš geriamojo puodelio kyšančio vaiko nuotrauką.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Papasakok savo gimdymo istoriją ir laimėk dovanų.
10 patarimų, kaip išrinkti vaikui tinkamiausią vardą.

Nuo tada ši idėja žaibiškai paplito po įvairias interneto bendruomenes, ėmė kurtis tinklalapiai ir fanų grupės socialiniuose tinkluose. Šis reiškinys turi ir savo pavadinimą - angl. Baby mugging.

Fotografuojantys savo vaikus puodeliuose tėvai varžosi ne tik dėl įdomesnės užfiksuotos vaiko veido išraiškos, bet ir tam naudoja įvairaus dizaino puodelius su įdomiais užrašais ir paveiksliukais.

Kai fotografams prikišama, kad jie taip tiesiog tyčiojasi iš vaikų, šie atkerta, kad fotografuojant vaiko orumas niekaip nepažeidžiamas, jam nepadaroma fizinė žala. Mat fotografuojama laikant rankoje prieš objektyvą tuščią arbatos puodelį, o vaikas tuo metu guli ar sėdi tolėliau, tiesiai virš puodelio centro. Jokio "fotošopo"!


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis