Interneto sensacija tapo šuo, keičiantis kūdikiui sauskelnes VIDEO

Auginantys naujagimius tėvai žino, kad pirmaisiais gyvenimo mėnesiais sauskelnių keitimas yra "TOP3" darbų sąraše. Kartais per dieną jas tenka pakeisti iki 10 kartų.

Šis atsakingas "darbas", kurį dažniausiai atlieka mama arba tėtis, gali būti daug smagesnis, jeigu į pagalbą pasikviesite savo šeimos šunį. Taip, taip, šunį.

Pasirodo, šie mūsų keturkojai draugai gali būti puikūs pagalbininkai keičiant mažyliui sauskelnes. Tuo įsitikino beveik milijonas internautų, kurie peržiūrėjo šiomis dienomis sparčiai išpopuliarėjusį vaizdo įrašą "Youtube" kanale.

Populiariausi video apie naujagimius Tavovaikas.lt portale:
Maudomi naujagimiai pasijunta lyg mamos pilve
Ką tik gimęs naujagimis nenori atsiskirti nuo mamos

Pusantros minutės trukmės vaizdo įraše įamžinta, kaip šuo padeda moteriai keisti sauskelnes mažyliui. Kol kūdikis guli ant vystymo lentos ir mama yra šalia jo, šuo nubėga iki sauskelnių dėžės, išima vienerias ir atneša mamai. Po kiek laiko mamai prireikia kremo vaiko užpakaliukui, šuo įvykdo ir šį prašymą.

Na, ir smagiausios akimirkos, kai šuo nuneša panaudotas sauskelnes iki šiukšlių dėžės, įmeta jas ten ir net sugeba uždaryti šiukšliadėžės dangtį. Tai bent gudruolis!

Beje, nufilmuotasis šuo yra vardu Čarlis, jis turi net nuosavą Facebook paskyrą. Kaip sako jo šeimininkė, naujagimio sauskelnių keitimas yra puiki proga neprarasti ryšio su šunimi, dresiruoti jį.

Kertam lažybų, kad tokio pagalbininko norėtų daugelis šeimų. Gal visai įmanoma panašiai išdresiruoti ir saviškį šunį? Na, o kol kas kviečiame drauge pasižiūrėti paskutiniųjų dienų interneto hitą - vaizdelį, kaip šuo padeda pakeisti sauskelnes kūdikiui.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis