Įspūdinga asmenukė iš gimdymo drebina internetą

Tikriausiai, absoliuti dauguma gimdžiusių moterų sutiks, kad ilgas valandas besitęsiantis gimdymas būna skausmingas ir įtemptas, todėl tai ne pats tinkamiausias laikas darytis smagias asmenukes.

Tačiau kartais būna išimčių iš taisyklių. Šiomis dienomis socialiniuose tinkluose žaibo greičiu plinta asmenukė, kurioje matome dvi moteris. Viena smagiai šypsosi ir atrodo itin šelmiškai nusiteikusi. Kita guli lovoje ir apimta didžiulių skausmų gimdo savo pirmąjį vaikelį.

Ši nuotrauka - smagus sesers pokštas seseriai. 20 metų Kimberly Ramirez gimdė savo pirmąjį vaikelį, tuo tarpu jos sesuo, 27 metų Kat Armendariz, jau patyrusi penkių vaikų mama, nusprendė papokštauti.

Vėliau, sesei leidus, Kat publikavo šią nuotrauką ir, ko gero, nesitikėjo, kad ji sulauks tokio milžiniško dėmesio.

SELFIE! While my sister is about to shove a baby out her vag!

Teksase gyvenančios seserys turi tvirtą tarpusavio ryšį. Vyresnioji prisimena, kad kai pirmą kartą tapo mama, jos jaunesnioji sesuo, pamačiusi, kiek tai kainuoja fizinių ir dvasinių resursų, tąkart pasakė, kad neturės vaikų. Būtent todėl Kat ir sugalvojo šią asmenukę iš Kimberly gimdymo, tarsi su humoru atsikeršydama seseriai už kadaise pasakytus žodžius.

Gimusį berniuką tėvai pavadino Zayden. Jo mama tikisi, kad paaugęs vaikas taip pat smagiai pasijuoks pamatęs šią tetos nuotrauką.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis