ĮSPŪDINGA: vaikiškas vežimėlis – Betmeno automobilio kopija (FOTO)

Jeigu reiktų rinkti patį originaliausią visų laikų vaikišką vežimėlį, šis galėtų pretenduoti į prizines vietas. Betmeno automobilį primenantis vežimėlis – žmonos dovana vyrui ir mažajam sūneliui.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Klaidos, kurias daro tėvai kalbėdami su vaikais apie seksą
Ypatinga nėščios banglentininkės istorija: likimas nepagailėjo išbandymų

Tėčio pomėgį paveldėjo ir sūnus. Kaip pasakoja mama Maressa, vos pradėjęs kalbėti, pusantrų metukų mažylis, vieną dieną ėmė dainuoti dainą iš garsiojo filmo. Net ir nemokėdamas žodžių, mažylis visa gerkle traukė: „Na, na, na, Betmenai, na,na,na...“.

Suprasdama, kad gali savo abiem vyrams – sūnui ir vyrui – padaryti puikią staigmeną, moteris kreipėsi į vienos TV laidos komandą, kuri padeda išpildyti žmonių svajones.

Betmeno automobilis – vežimėlis iš pradžių buvo „sukurtas" kompiuteryje, tada darbai persikėlė į dirbtuves, kur jis ir buvo sukonstruotas.

Vos pamačius galutinį rezultatą, tėčio veidas suspindo iš džiaugsmo ir nuostabos, tuo tarpu dvimetis iš pradžių atsargiai žiūrėjo į savo naująją transporto priemonę. Tik gavęs dovanų čiulpinuką, įsidrąsino ir pirmą kartą išbandė Betmeno automobilį – vežimėlį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis