Įspūdžiai iš parodos VAIKŲ ŠALIS

ParodojeVaikų šalis“ šiemet prisistato per 150 dalyvių ir vyks apie 60 įvairaus amžiaus vaikams skirtų renginių.

TAVO VAIKAS parodoje „Vaikų šalis“ dalyvauja kiekvienais metais. Šiemet mūsų erdvų ir spalvingą stendą rasite vos įėję į 5 salę, kurioje ir vyksta paroda "Vaikų šalis". Prenumeruojantys žurnalą TAVO VAIKAS metams (arba pratęsiantys prenumeratą) gaus ypatingą dovanėlę. Stende kiekvieną dieną po kelias valandas dirba fotografas, kuris fotografuoja norinčius modeliukus. Tikslesnio laiko ieškokite TAVO VAIKO feisbuko paskyroje. Beje, su „Vaikų šalies" bilietu galėsite aplankyti ir parodą „Mokykla", kuri vyks ir šeštadienį, lapkričio 25 d.

DELFI / Kiril Čachovskij

„Šiemet parodos „Vaikų šalis" šūkis „Kur gera šeimai".

„Tai paroda tiems, kuriems gyvenime svarbiausia šeima, vaikai, meilė ir bendravimas. Ne tik kasdieniai rūpesčiai, bet ir artėjančių švenčių laukimas kartais taip įsuka į rutiną, kad susiplanuoti kokybišką ir prasmingą laisvalaikį būna itin sunku. Galvodami apie tai, šiemet parodos programą sudarėme taip, kad joje ką veikti ras visi - nuo besilaukiančių mamų, pirmuosius žingsnius žengiančių mažylių iki kalėdinių dovanų ieškančių senelių", - sako parodų ir kongresų centro „Litexpo" parodos projekto vadovė Indrė Reimorienė.

Kviečiame pažiūrėti mūsų pirmuosius įspūdžius iš parodos "Vaikų šalis".

Organizatoriai rekomenduoja iš anksto pasidomėti renginiais ir parodos dalyviais, kad atėję į "Vaikų šalį" smagiai praleistumėte visos šeimos laisvalaikį.

Laimingos šeimos akademija smalsių mamų ir tėčių laukia dvi dienas - penktadienį ir šeštadienį. Būsimi bei esami tėveliai turės progą klausytis specialistų paskaitų, kuriose ne tik sužinos daug naudingos praktinės informacijos, bet ir galės išgirsti atsakymus į konkrečius jiems rūpimus klausimus.

Šeštadienį 13 val. į klausimą „Kodėl mano vaikas serga" atsakys Kauno klinikų Vaikų ligų klinikų vadovas, profesorius Rimantas Kėvalas.

15 val. apie svarbiausius XXI amžiaus ugdymo ir tėvystės akcentus kalbės edukologė, socialinių mokslų daktarė ir keturių vaikų mama Austėja Landsbergienė.

Pirmąją parodos dieną TAVO VAIKO stende pasisvečiavusi žurnalistė Živilė pakvietė visus virtualiai pasivaikščioti po parodą. Jei nematėte tiesioginės mūsų feisbuko transliacijos, kviečiame ją pažiūrėti dabar.

Sekmadienį konferencijų salė virs filmų erdve visai šeimai. Čia bus galima išvysti Vilniaus tarptautinio kino festivalio „Kino pavasaris" žiūroviškiausius, visai šeimai skirtus filmus. Lapkričio 26 d., nuo 11.00 iki 15.30 val. bus galima pasižiūrėti keturias animacines, bet kokio amžiaus žiūrovą įtraukiančias juostas: dviem „Sidabrinėmis gervėmis" apdovanotas filmas „Kaukai", jautrus, „Oskarui" nominuotas filmas „Moliūgėlio gyvenimas", legendinį Danielio Defoe „Robinzoną Kruzą" primenanti istorija „Raudonasis vėžlys" ir vaizdais bei nuotaikinga muzika su žiūrovais bendraujanti juosta „Berniukas ir pasaulis".

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis