Jaudinantis VIDEO: netikėta vaiko reakcija į dainą

Kiekvienas iš mūsų turime dainų ar filmų, kurie mums sukelia ypatingų jausmų - priverčia juoktis ar verkti, nors girdime juos jau kažkelintąjį kartą. Ketverių metukų sūnų auginantis tėtis nufilmavo epizodą, kuriame jo sūnus graudinasi girdėdamas vieną dainą. Šis video - pastarųjų dienų interneto hitas.

"Ar man pakeisti šią dainą? Ji tau nepatinka?" - klausia rūpestingas tėtis savo berniuko, kai šis, girdėdamas dainą susigraudina. Mažylis patvirtina, kad ji jam patinka ir prašo tėčio nekeisti dainos.

Tai, kad suaugusieji ypatingai reaguoja į tam tikras dainas yra nenuostabu - dažniausiai jos jiems sukelia tam tikrų prisiminimų ar minčių, kurios sujaudina. Tačiau iki sielos gelmių susijaudinęs mažylis, kurio reakcijos kaltininkė - daina, pasitaiko ne kasdien.

TAIP PAT SKAITYKITE:
3 vaikų mama: mūsų ligos - elgesio rezultatas
Koučerė D.Kraskauskienė - apie vaikų auklėjimą: gerais norais pragaras grįstas

Šį vaizdo įrašą paviešinęs mažojo jautruolio Jackson'o tėtis Markas interviu portalui today.com sakė, kad jo sūnus yra jautrus vaikas, kuris nesidrovi verkti, kai žiūri "Liūtą karalių" ar susijaudina matydamas savo mažąjį broliuką.

Kai buvo nufilmuotas šis epizodas, tėtis su berniuku dviese važiavo automobiliu, ir Markas nufilmavo sūnaus reakciją, norėdamas vėliau parodyti savo žmonai bei šeimyniškiams.

Kai šeima patalpino vaizdo įrašą Youtube tinkle, per kelias dienas jis sulaukė beveik milijono peržiūrų. Akivaizdu, kad žmones jaudina gerumas ir teigiamos emocijos, kurias ir sukelia šis vaizdo įrašas. Berniuko tėtis stebisi užgriuvusio populiarumo, jis prisipažįsta to nesitikėjęs.

Kūrinys, kuris sujaudino berniuką - A Great Big World ir Christinos Aguileros daina "Say Something".

Pasižiūrėkime vaizdo įrašą kartu.

Dėmesio!

Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 6 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis