Jaunas tėtis įrodė, kad ir jis gali žindyti kūdikį (VIDEO)

Kai mama išėjo į darbą, tėtis sugalvojo, kad ir jis gali pažindyti vaiką. Toks smagus vaizdo įrašas šiomis dienomis žaibiškai plinta socialiniuose tinkluose. Komentarai, kurie jį palydi, dažniausiai prasideda nuo "Cha,cha,cha...".

Floridoje (JAV) gyvenantis Chrisas Allenas šią savaitę prajuokino ne vieną tūkstantį internautų. Mažą dukrytę su sužadėtine Jennifer auginantis vyras įrodė, kad yra rūpestingas ir humoro nestokojantis jaunas tėtis.

Kai dukrytės mama buvo priversta grįžti į darbą ir nutraukti žindymą, Chrisas kai ką sumąstė.

Kai mergaitei ateina laikas gerti pieną, vyras jai ne duoda gerti paprastai iš buteliuko, o sukonstravo mechanizmą, kuris šiek tiek primena maitinimą krūtimi. Buteliuką su pienu jis pasikiša po marškinėliais, o per skylutę iškiša buteliuko žinduką. Pusiau gulomis kūdikis geria pieną, o iš šono atrodo, lyg ji žįstų krūtį.

Linksmuolis nufilmavo vaizdo įrašą, kuriame žiūrovų paklausė" Ei, ar tai nepanašu į žindymą?".

Šį vaizdo įrašą jaunas tėtis nusiuntė į feisbuko paskyrą, kurioje renkasi žindančios mamos (Breastfeeding Mama Talk Facebook page). Čia jis buvo sutiktas šiltai ir ėmė žaibiškai plisti po socialinį tinklą.

Šią minutę, kai rašome tekstą, vaizdo įrašą jau pamatė beveik 5 milijonai internautų. Kai kurie komentarai yra neigiami, tačiau dauguma – visiškai pozityvūs.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis