Kai kūnu po gimdymo nepatenkinta moteris viešai pasiskundė, sulaukė netikėto savo vyro komentaro

Dviejų vaikų mama Laura Mazza, rašanti tinklaraštį „Mum on the Run", per trejus metus buvo nėščia du kartus.

Tad pametinukus auginanti moteris puikiai žino, ką reiškia priaugti svorio, tada jį numesti, vėl staiga priaugti, vėl numesti. Su savo figūros pokyčiais iki galo susitaikyti negalinti australė neseniai savo socialiniame tinkle išprovokavo apie tai diskusiją.

„Tai nėra tas kūnas, kurį tu įsimylėjai", - štai tokius žodžius australė Laura pasakė savo sutuoktiniui. Feisbuke ji pasidalino nuostabiu vyro atsakymu į jos priekaištus pačiai sau.

„Kūnas, kurį jis įsimylėjo, buvo stangrus, raumeningas, ant pilvo ir krūtų nebuvo strijų", - rašo L. Mazza, pridurdama, kad anksčiau galėdavo įsisprausti į siauriausius džinsus ir be jokių sunkumų įsigyti drabužių bet kurioje parduotuvėje. „Dabartinis kūnas negali apsipirkti šiose parduotuvėse ir dažniausiai dėvi tampres, - liūdnai konstatuoja ji. – Jo kūnas liko toks pat, o mano pasikeitė visomis prasmėmis. Kaip nesąžininga."

Laura yra 3 metų sūnaus Lucos ir 1 metų dukters Sofios mama. Kaip ir kiekviena moteris, tapusi mama, ji neišvengė liūdesio ir bejėgiškumo jausmų. Tačiau ji nelaikė visko širdyje, o viešai pasidalijo prisiminimais apie neseniai ją apėmusius nuovargio ir nevilties jausmus. Moteris žvelgė į savo vyrą su ašaromis akyse tikindama, kad tai nėra kūnas, kurį jis įsimylėjo.

Štai ką jai atsakė vyras:

„Tu teisi: tai nėra kūnas, kurį aš įsimylėjau. Tai kūnas, kuris išaugino mūsų vaikus, tai juos išmaitinęs kūnas, jis juos ramino ir dovanojo gyvybę. Tavo kūną įsimyliu kiekvieną dieną. Nežinojau, kas yra meilė, kol nepamačiau šio kūno ir nesužinojau, ką jis gali, taigi dėkoju tau." – jautriu sutuoktinio atsakymu dalinasi tinklaraštininkė.

L. Mazza įrašą baigia tokioms pačioms mamoms kaip ji skirta žinute. Ji ragina moteris nesigėdyti savo kūnų. „Ateityje turėsite daugybę laiko atsisakyti pyragų, kol kas mėgaukitės turimomis akimirkomis, mėgaukitės faktu, kad turite tai, kas yra verta kiekvienos strijos ir kiekvieno įdubimo, – rašo ji. – Jei jums reikėjo priminimo, štai jis: kūnas, kurį turite dabar, vertas dar daugiau meilės."

Melburne gyvenanti L. Mazza teigia buvusi apstulbinta nuostabaus vyro atsakymo į jos būgštavimus. Be to, ši istorija Lauros socialinio tinklo paskyroje sulaukė didžiulio populiarumo, daugybės paspaudimų "patinka" ir pasidalijimų. Moteris džiaugiasi matydama, kiek daug tėvų žymi savo antrąsias puses po šiuo įrašu.

Ji viliasi, kad žmonės, perskaitę šį įrašą, bus apimti naujo pasididžiavimo jausmo dėl savo kūnų ir geriau suvoks daugelio moterų jausmus. Dar L. Mazza tikisi, kad daugiau moterų suvoks, kaip stipriai jų gyvenimo išrinktieji jas myli ir gerbia jų kūnus už tai, ką jie gali.

Tinklaraštininkės iš Australijos tikslas – suteikti moterims pasitikėjimo savimi, savo kūnais, kurio kartais pritrūkstama. Ji tikina jaučianti, kad tokie įrašai padeda jai siekti užsibrėžto tikslo. „Moterys daugybę laiko praleidžia engdamos save dėl kūno, koks jis yra po gimdymo, - patikino ji. – Jei vis dėlto jos galėtų atsigręžti ir pažvelgti, kokius reikšmingus dalykus tie kūnai padarė, pavyzdžiui, davė gyvybę, jos suprastų, kad yra vertos meilės būdamos bet kokios formos."

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis