Kai namuose įsisiautėjo gaisras, šis šuo pasielgė kaip ištikimas šeimos narys

Apie šunų ištikimybę ir atsidavimą sklando daugybė istorijų. Viena tokių šiomis dienomis dalijasi ir socialinių tinklų dalyviai.

Baltimorėje (JAV) gyvenanti Erika Poremski rugpjūčio 14 -ąją prisimins visą savo gyvenimą. Jos aštuonių mėnesių dukrytę Vivianą išgelbėjo šeimos keturkojis augintinis.

Kai namuose įsiplieskė gaisras, šuo savo kūnu uždengė kūdikį nuo liepsnų. Būtent tokioje pozoje juos abu ir rado ugniagesiai. Šuo neišgyveno, o apdegusi mergaitė šiuo metu gydoma ligoninėje.

Kaip žiniasklaidos priemonėms po lemtingojo įvykio pasakojo mergaitės mama Erika Poremski, ji buvo nuėjusi iki savo automobilio ir kai grįžo, pamatė liepsnas namo viduje. Nei moteris, nei į pagabą atskubėję kaimynai nesugebėjo įeiti į vidų. Operatyviai atvykę ugniagesiai įėjo į vidų ir rado šeimos šunį Polo, po juo - kūdikį.

Viviana apdegė apie 19 procentų savo kūno, todėl šiuo metu gydoma ligoninėje. Jos būklė sunki, tačiau stabili. Šuo Polo žuvo vietoje.

Mama Erika net nenori pagalvoti apie tai, kas būtų nutikę, jei šuo nebūtų taip pasiaukojamai gynęs dukrytės.

Kodėl kilo gaisras, kol kas aiškinamasi. Be pastogės likusios šeimos draugai aukų puslapyje „GoFundMe“ renka lėšas, kad pasveikusi Viviana turėtų kur grįžti.

Tai pirmasis ir vienintelis Erikos vaikas, todėl ji meldžiasi ir tikisi, kad mažylė išgyvens ir pasveiks.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis