Kaip nustebinti mylimą žmogų artėjant Valentino dienai

Atsikąskite gabalėlį meilės... Ne, tai ne kokio nors prabangaus šokolado reklama, nors tekste yra kalbama ir apie jį. Apie asmeniškai skirtą būtent jam ar jai. Pamažu artėjant vienai romantiškiausių metų švenčių – Valentino dienai, pats laikas pagalvoti, kuo nustebinsite savo mylimą žmogų.

Šiandien dauguma mūsų gyvename išties intensyviai – darbas darbą, veikla veiklą veja. Skubame praktiškai visur: darbe, po darbo, laisvu laiku ir netgi asmeniniuose santykiuose. Nuo seno žinoma, kad dviejų žmonių ryšį, meilę būtina brandinti, auginti, puoselėti, o jos įžiebtą aistros, tarpusavio šilumos ugnį – be paliovos kurstyti. Artėjanti šv. Valentino diena – dar viena puiki proga kuo nors netikėtai pradžiuginti, nustebinti savo mylimąjį. Sukate galvą dėl originalios, ypatingos staigmenos? Puikiu pasirinkimu gali tapti personalizuotos dovanos arba, paprasčiau tariant, daiktai su atspausdintomis pasirinktomis asmeninėmis nuotraukomis.

Gamintojo nuotr.

„Valentino dienai skirtas dovanas dauguma kažkodėl vis dar įsivaizduoja šabloniškai – širdelėmis margintos atvirutės, puodeliai, marškinėliai, minkšti žaisliukai ir kitokie mažmožiai. Nieko stebėtino – tokių suvenyrų baigiantis sausiui pilni prekybos centrai. O juk norisi, kad staigmena artimas, brangus asmuo išties pasidžiaugtų, pasimėgautų ar galbūt naudotųsi nuolat. Norisi, kad dovaną, ją gavęs žmogus, brangintų, o ne nukištų kažkur toli į kampą, - teigia unikalią paslaugą, leidžiančią labai greitai ir patogiai susikurti ypatingas personalizuotas dovanas bei suvenyrus su norimomis nuotraukomis įvairioms progoms, siūlančios įmonės „Printagrama", prekės ženklo „Printmemo" vadovas. – Idealiu pasirinkimu Valentino dienos progai gali tapti pagalvės, šokoladas, taip pat magnetukai, drobė ar įrėminti plakatai su įsimintiniausiomis, įspūdingiausiomis ar gražiausiomis poros akimirkomis. Beje, tai tik dalis daiktų, ant kurių klientams siūlome atspausdinti pageidaujamas nuotraukas".

Gamintojo nuotr.

Pašnekovas pritaria teiginiui, kad panašias paslaugas teikiančias įmonių šiandien – ne viena. Tačiau pabrėžia savo išskirtinumą: „Esame vieninteliai tokie, kurie siūlome labai paprastu būdu patiems išsirinkti norimas nuotraukas tiesiai iš „Instagram" arba „Facebook" paskyros ir įkelti į mūsų sukurtą platformą. Nebereikia nuotraukų įrašinėti į jokias laikmenas, atskirai kažkur nešti, siųsti, juolab kad eilinis minėtų socialinių tinklų vartotojas nelabai pats ir gali tiesiogiai atsispausdinti norimą nuotrauką, nes reikia mokėti tinkamai išsaugoti pasirinktą kadrą. Be to, pas mus pasirinkto daikto užsakymo procesas yra labai smagus, paprastas ir greitas. Žmogus gali pats komponuoti, dėlioti norimas nuotraukas. Galima sakyti, jis asmeniškai dalyvauja dovanos kūrime. O tai dovanai suteikia dar daugiau šilumos ir meilės".

Gamintojo nuotr.

Prekės ženklo „Printmemo" vadovas priduria, kad produktų pasiūlą artimiausiu metu ketina plėsti. Juolab kad vis daugiau klientų teiraujasi dėl galimybės pasigaminti personalizuotą kalendorių, kitokių daiktų.

Įmonė savo paslaugas siūlo ne tik lietuviams, bet ir lenkams bei latviams. Netrukus ketinama žengti ir į kitas Europos šalis, tačiau jau dabar galima užsisakyti prekių pristatymą visoje Europoje. Kartu su įmonės plėtra vyksta ir daugiau pokyčių: atsinaujina įmonės internetinis puslapis, o prekės visoje Lietuvoje pristatomos nemokamai.

Daugiau informacijos www.printmemo.lt

Užsakymo nr.: PT_73485330

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis