Kaip originaliai nustebinti mylimą žmogų: dovanų idėjos JAM ir JAI

Pamažu artėjanti Valentino diena kai kuriems sukelia nemenką galvos skausmą – kuo nustebinti savo mylimą žmogų?

Dvigubas galvosūkis laukia tų porų, kurių jausmai šiuo romantišku metu patiria išbandymą atstumu. Šiandien nemažai žmonių gyvena kaip tie migruojantys paukščiai – dėl darbo ar studijų ilgesniam ar trumpesniam laikui keičia gyvenamąją vietą. Nesugalvojate kaip netikėtai pradžiuginti ar nustebinti savo mylimąjį? Ieškote originalios, ypatingos staigmenos? Tokia gali tapti personalizuota dovana arba, paprasčiau tariant, koks nors daiktas su atspausdintomis pasirinktomis asmeninėmis nuotraukomis.

„Visada atsiras teigiančių, jog mylint, nereikia jokių specialių, sukomercintų švenčių, raginančių pasveikinti savo mylimąjį, mat širdžiai brangų asmenį galima stebinti bet kada. Ir taip manantys yra visiškai teisūs. Antra vertus, šv. Valentino diena – tai tik dar viena papildoma ypatinga diena dviem vienas kitą mylintiems žmonėms. Ir ypač jei mylimasis šiuo metu ne šalia, o kažkur užsienyje: konferencijoje, stažuotėje, dirba ar studijuoja. Tokiu atveju dar labiau norisi jį nustebinti, pradžiuginti, palepinti, - teigia unikalią paslaugą, leidžiančią labai greitai ir patogiai susikurti ypatingas personalizuotas dovanas bei suvenyrus su norimomis nuotraukomis įvairioms progoms, siūlančios įmonės „Printagrama", prekės ženklo „Printmemo" vadovas. – Mūsų klientai gali rinktis pagalves, šokoladą, taip pat magnetukus, drobes ar įrėmintus plakatus su įsimintiniausiomis, įspūdingiausiomis ar gražiausiomis savo akimirkomis. Beje, tai tik dalis daiktų, ant kurių klientams siūlome atspausdinti pageidaujamas nuotraukas. Mūsų įmonė savo paslaugas teikia ne tik lietuviams, bet ir lenkams bei latviams. Netrukus žengsime ir į kitas Europos šalis, tačiau jau dabar galima užsisakyti prekių pristatymą visoje Europoje".

Gamintojo nuotr.

Kodėl verta rinktis prekės ženklą „Printmemo", kai panašias paslaugas teikiančių įmonių šiandien – ne viena. „Nes esame vieninteliai tokie, kurie siūlome labai paprastu būdu patiems išsirinkti norimas nuotraukas tiesiai iš „Instagram" arba „Facebook" paskyros ir įkelti į mūsų sukurtą platformą, - pasakoja pašnekovas. – Žmogui nebereikia nuotraukų įrašinėti į jokias laikmenas, atskirai kažkur nešti, siųsti, juolab kad eilinis minėtų socialinių tinklų vartotojas nelabai pats ir gali tiesiogiai atsispausdinti norimą nuotrauką, nes reikia mokėti tinkamai išsaugoti pasirinktą kadrą". Pasak įmonės vadovo, pas juos pasirinkto daikto užsakymo procesas yra labai smagus, paprastas ir greitas. Klientas gali pats komponuoti, dėlioti norimas nuotraukas. „Galima sakyti, jis asmeniškai dalyvauja dovanos kūrime. O tai dovanai suteikia dar daugiau šilumos ir meilės", - tvirtina.

Gamintojo nuotr.

Prekės ženklo „Printmemo" vadovas priduria, kad produktų pasiūlą artimiausiu metu ketina plėsti. Juolab kad vis daugiau klientų teiraujasi dėl galimybės pasigaminti personalizuotą kalendorių, kitokių daiktų.

Daugiau informacijos www.printmemo.lt

Užsakymo nr.: PT_73485418

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis