Kaip paauglio išsišokimas sutrikdė Karalienę Elžbietą II FOTO

Galimybė pamatyti iš arti Didžiosios Britanijos Karalienę Elžbietą II pasitaiko ne kasdien. Tiksliau, ji dažniau nepasitaiko, negu pasitaiko. Todėl kai Karalienė atvyko vizito į Šiaurės Airiją, vienas paauglys nusprendė įsiamžinti su monarche pačiu populiariausiu tarp jaunimo būdu.

14 -metis paauglys iš Belfasto Karalienės vizito metu nusprendė pasidaryti asmenukę (angl. selfie) su Elžbieta II. Jaunuoliui, kurį britų spauda įvardino kaip Jack'ą, pasisekė. 

TAIP PAT SKAITYKITE:
Milijoną prajuokinęs video: kūdikis ir šuo
Ar tikrai seksas geresnis po cezario pjūvio, o ne po natūralaus gimdymo?

Neaišku, kaip jam pavyko prasiskverbti pro monarchės gerbėjų minią ir dar svarbiau - pro Elžbietos II apsaugos komandą. Tačiau jis sugebėjo nusifotografuoti su 88 -erių metų Karaliene. 

Pirmiausia jis prasibrovė pro kelių šimtų žiūrovų būrį, pasisuko nugara į Karalienę, įjungė telefono režimą, kuriuo galima fotografuoti save iš priekio ir paspaudė mygtuką.

Vida Press

Spaudos fotografams pavyko įamžinti šį momentą ir patys matote, kokie iškalbingi visų veidai. Kažkam iš Karalienės palydos toks paauglio pokštas sukėlė juoką, kažkam - nerimą, o pati Elžbieta II atrodė visai neišsigandusi. Gal kiek sutrikusi ir nustebusi tokia berniuko drąsa.

Vida Press

Kažin, ar monarchė iki šiol turėjo progą žinoti, kas yra tas "selfie" - tarp jaunimo itin populiarus fotografavimosi išmaniaisiais telefonais būdas. Akivaizdu, kad šiandien ji tai sužinojo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis