Kaip šiandien gyvena ypatingos dvynės, kurios gimė susikibusios rankomis

Viena nuotrauka iš gimdymo namų prieš kelerius metus apskriejo kone visą pasaulį. Tąkart po cezario pjūvio gimusios dvynės pasaulį išvydo susikibusios rankomis.

Ypatingas mergaičių ryšys nustebino ir daug ko mačiusius medikus. Tą akimirką, kai gydytojai cezario pjūvio operacijos metu iš gimdos ėmė abi naujagimes, jos buvo... susikabinusios rankomis.

Taip 2014 metų pavasarį gimė mažosios Jenna ir Jillian. Jų mama Sarah Thistlethwaite dėl gresiančio persileidimo ligoninėje praleido 57 dienas. Jai buvo skirtas lovos režimas. Dvynės gimdoje dalijosi vienu vandenmaišiu ir viena placenta - tai pakankamai retas reiškinys, ir tokį nėštumą reikia itin kruopščiai prižiūrėti.

Dvynukės, kurios gimė susikabinusios rankomis, tapo tikra sensacija.
AP/Scanpix

Matematikos mokytoja dirbančiai moteriai žinia apie dvigubą nėštumą tapo netikėta staigmena. Ji su vyru jau augino vienerių metų sūnų.

33 nėštumo savaitę po operacijos gimusios mergaitės buvo sveikos, tačiau dėl neišnešiotumo kurį laiką praleido ligoninėje.

Šiandien dvynėms jau dveji metai, ir mama tvirtina, kad jos turi ypatingą tarpusavio ryšį.
AP/Scanpix

Šiandien dvynėms jau sukako 2 metai ir, kaip sako mama, jos yra neišskiriamos draugės. Abiejų mergaičių charakteriai skiriasi, tačiau jos negali viena be kitos. Jei skauda ir verkia viena, susigraudina ir kita. Mama, šiomis dienomis vėl patekusi į žiniasklaidos akiratį, tikisi, kad ir užaugusios jos bus geriausios draugės.

Kaip šiandien atrodo dvynės, kurios gimė susikibusios rankomis, galima pamatyti čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis