Karina Krysko-Skambinė tapo gražuole undine (FOTO)

Pirmasis lietuviškas vaidybinis animacinis filmasGustavo nuotykiai“ spalį pasieks Lietuvos kino teatrus. Netikėtumų, išbandymų ir nuotaikingų istorijų kupiname filme netrūks televizijos laidos „Gustavo enciklopedija“ žiūrovams pažįstamų ir dar niekuomet neregėtų personažų. Viena naujų, specialiai „Gustavo nuotykiams“ sukurtų herojų – Undinėlė Karmen, kurią įkūnijo dainininkė Karina Krysko-Skambinė.

Kviečiame pasigrožėti nauja ir žavinga heroje bei pateikiame svarbią informaciją, su kuria susipažinti turėtų kiekvienas žiūrovas.

Undinėlės Karmen dosjė iš jos pačios lūpų:

Vardas: Karmen Kriauklaitė

Amžius: Metus galima suskaičiuoti, skaičiuojant mano žvynus.

Gyvenamoji vieta: „Titanikas“.

Mano šūkis: Gyvenimas gražus kaip aš pati!

Ką privalai apie mane žinoti: Aš žavinga, kaip ir visos undinėlės ir dar dainuojanti! Labai mėgstu savo darbą, savo prigimtį ir dievinu pasirodyti prieš publiką.

Bendra charakteristika: Labai graži ir labai gražiai, tiesiog užburiančiai dainuoja linksmindama svečius savo dainomis vandenyno gelmėse.

Karina Krysko-Skambinė
Karina Krysko-Skambinė
Organizatorių nuotr.

K.Krysko-Skambinė apie savąją heroję ir undines:

„Man undinėlės visada atrodė įdomūs, gražūs personažai, patiko mintis apie mergaitę su žuvies uodega. Vaikystėje gal ne tiek esu jų mačiusi, bet dabar dažniau tenka susidurti su undinėmis (juokiasi). Mačiau gražų miuziklą apie undinę, scenarijus buvo įdomus. Žinoma, dėl to, kad turiu sūnų, o ne dukrą, tik pati galiu tokius mergaitiškus filmukus pažiūrėti, o jam viskas patinka berniukiška – mašinytės ir kiti panašūs dalykai. Kita vertus, labai džiaugiuosi, kad mano personažas šviesus, o ir pats pavadinimas koks gražus, dailiai skamba! Undinėlė, o ne kokia žuvis.“

Karina Krysko-Skambinė
Karina Krysko-Skambinė
Organizatorių nuotr.

Televizijoje jau beveik 20 metų gyvuojanti laida „Gustavo enciklopedija“ virtusi stulbinančiais, pozityviais ir linksmais „Gustavo nuotykiais“ į Lietuvos kino teatrus atkeliaus jau nuo šių metų spalio 17 dienos.

Pirmojo lietuviško vaidybinio animacinio filmo „Gustavo nuotykiai“ anonsas:

http://youtu.be/S_obOip4h4E

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis