Keleiviai nufilmavo netikėtą gimdymą lėktuve

Neeilinis įvykis, kurio liudininkais tapo lėktuvo, skridusio iš Balio į Los Andželą, keleiviai: čia vienai nėščiai lėktuvo keleivei prasidėjo gimdymas ir anksčiau laiko gimė naujagimė.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Kaip praneša "Daily mail", Kinijos avialinijoms priklausantis lėktuvas priėmė sprendimą leistis tarpinėje stotelėje Aliaskoje, kadangi lėktuve skridusiai moteriai prasidėjo gimdymas.

Pranešama, kad lėktuvo keleivė taivanietė buvo nėščia, tačiau iki numatytos gimdymo datos buvo likusios 8 savaitės. Ji lėktuve skrido viena. Kodėl prasidėjo priešlaikinis gimdymas, neaišku.

Lėktuve skrido medikas, kuris padėjo lėktuvo palydovams priimti gimdymą. Lėktuvu skridę keleiviai mobiliuoju telefonu nufilmavo akimirką, kai gimsta vaikas - lėktuve pasigirdo plojimai, o palydovė laiko ant rankų ką tik gimusią mergaitę.

Lėktuvas nusileido praėjus maždaug pusvalandžiui po gimdymo. Motina su vaiku buvo skubiai nugabenta į ligoninę. Pranešama, kad pavojaus jų gyvybei ar sveikatai nėra. Tada lėktuvas su keleiviais toliau tęsė skrydį ir Los Andželą pasiekė 3 valandomis vėliau, negu buvo planuota.

Tai jau antrasis gimdymas lėktuve per vieną savaitę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis