Kovo 23-26 vyks MAMŲ MUGĖ: kodėl joje iš tiesų verta dalyvauti

Pavasarį vyksta tradicinė „Mamų mugė", kur už simbolinę kainą galima įsigyti reikalingų vaikiškų drabužių, žaislų, daiktų bei kitokios įrangos.

Mugė visiems norintiems joje apsilankyti duris atveria kovo 23 d. Gariūnų verslo parke Vilniuje.

Jurga Barbora Jauniškienė
DELFI / Andrius Ufartas
Į klausimą, kodėl verta užsukti į „Mamų mugę", masinio socialinio renginio sumanytoja ir organizatorė Jurga Barbora Jauniškienė pažeria pluoštą argumentų. „Vaikai auga greičiau nei keičiasi mados tendencijos – tą žino kiekviena mama. Drabužiai ir avalynė dažniausiai perkama vienam sezonui, o įvertinus, kiek viskas kainuoja vaikiškų prekių parduotuvėse, kartais nusvyra rankos.

Mugė visoms mamos suteikia šansą apsipirkti ir savo mažuosius aprengti stilingai gerokai pigiau, mat didžioji dauguma prekių čia kainuoja nuo 1 iki 3 eurų. Be to, mugė patenkina net pačių išrankiausių mamų poreikį – čia parduodama dešimtys tūkstančių skirtingų, unikalių daiktų", - pasakoja.

Anot J.B. Jauniškienės, itin džiugu tai, kad kasmet vis labiau auga ne tik pati mugė, bet ir jos dalyvių socialinė atsakomybė – beveik dešimt procentų visų dalyvių dalį savo pelno skiria vaikų hospisui, kitokiems socialiniams projektams.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Organizatorių nuotr.

Jūsų dėmesiui – akimirkos iš paskutiniosios Vilniuje vykusios MAMŲ MUGĖS.

Užsakymo nr.: PT_74030588

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis