Kristupas Krivickas: savo vaikams esu draugelis

Taip žurnalui „Tavo vaikas“ (birželio mėn.) prisipažino žurnalistas, TV laidų vedėjas Kristupas Krivickas.

Kaip bendraujate su savo dukterimis? Šį klausimą žurnalistė uždavė greitai ketvirtą kartą tėčiu tapsiančiam Kristupui Krivickui. „Bendrauju kaip vaikas. Įsivaizduokite, jei tai būtų darželio grupė, tai aš būčiau jų „grupiokas“ draugelis. Tik trumpam, jei reikia griežtesnio žodžio dėl kokių techninių dalykų, pavyzdžiui, valgymo, pabūnu auklėtoju. Iš esmės esu didelis vaikas – draugiškas, nelabai tvarkingas ir labai jautrus. Toks tėvo modelis man jaukus ir patogus, o ir mergaitėms lengviau suprantamas ir priimtinas“.

Artėjančios Tėvo dienos proga žurnale „Tavo vaikas“ – visiškai kitoks žinomo vyro paveikslas (str. „Keturguba (kol kas) Kristupo Krivicko laimė“).

Artėjant Tėvo dienai pasiprašėme į svečius pas Kotryną ir Martyną Starkus. Moteriškoji Starkų šeimos dalis – mama Kotryna, dukterys – Mėta ir Elzė pažadėjo pagaminti tėčiui šventinius pietus. Koks tėtis Martynas, aiškinosi žurnalo redaktorė Rūta Rukaitė (str. „Martyno Starkaus svajonių pica“).

Žurnalas "Tavo vaikas"

Mobilusis telefonas atgyveno. Norėdamos pamaitinti kūdikį ar pasodinti jį ant puoduko, šiuolaikinės mamos telefono nebeduoda. Jos nuperka maitinimo kėdę arba puoduką... su internetu! Kas bus, jei technologijoms taip ir nepasakysime „ne“, aiškinasi žurnalo redaktorė Eglė Čepavičienė (str. „Ar yra internetas?).

Žurnalas "Tavo vaikas"

Neretai sakoma: „Kiek iki trejų metų į vaiką „įdėsite“, tiek ir turėsite ateityje.“ Kuo ypatingas 1-3 m. amžiaus periodas? Apie tai str. „Vaikui – vieni“.

Žurnalas "Tavo vaikas"

„Tavo vaiko“ viršelyje fotografės Nendrės nuotraukoje – 8 mėn. Titas.

Žurnalas "Tavo vaikas"

Titas, matyt, gimęs būti modeliu. „Jis visiškai nebijo fotografuotis. Jau dalyvavo ne vienoje fotosesijoje. Tačiau kad žurnalo viršelis taip greitai pavyks, tikrai nesitikėjau, – pasakoja mama Sandra. – Fotosesija užtruko vos pusvalandį“.

Titas jau moka šliaužioti, tai šliaužioja po namus, kaip tikras vyras, jau turi gumbų ir mėlynių. Turi šešis dantukus. Yra be galo drąsus, mėgstantis bendrauti.

Užsiprenumeruoti žurnalą TAVO VAIKAS patogu internetu. Palankiausią pasiūlymą rasite čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis