Kūdikį išgelbėjęs oro uosto darbuotojas tapo didvyriu VIDEO

Apsaugos vaizdo kameros kartais užfiksuoja labai pikantiškų ir įdomių vaizdų, vienas iš tokių neseniai buvo paviešintas smalsiesiems internautams.

Veiksmas vyksta Katovicų (Lenkija) oro uoste, kur šeima, keliaujanti su kūdiku, praeina įprastą kontrolę. Tėtis pasodina kūdikį ant stalelio, pats ima segtis diržą. Tuo tarpu mažutis krenta į žemę, bet likus keliems centimetrams iki jos, jį sugauna oro uosto darbuotojas.

Netoliese buvęs darbuotojas greičiausiai matė neatsargiai pasodintą mažylį, ir kai jis susvyravo, šoko link jo. Pačiu laiku - jam pavyko sugauti kūdikį, ir jis liko sveikas.

TAIP PAT SKAITYKITE:
7 požymiai, kad esate nėščia
Lietuvės apie epidūrinę nejautrą: už ir prieš

Visą įvykį nufilmavo oro uosto apsaugos vaizdo kamera, vėliau jis buvo paviešintas. Darbuotojas vadinamas tikru didvyriu, o tėtis pasielgė mažų mažiausiai neatsakingai. Mat po šio nutikimo jis vėl norėjo ten pat pasodinti kūdikį, tačiau prie jo pribėgo mama ir paėmė į savo glėbį.

Po vaizdo įrašu komentatoriai nešykštėjo tėvui pastabų. Tuo tarpu apsaugos darbuotoją, turintį labai gerą reakciją, siūlė skirti Lenkijos futbolo rinktinės vartininku. Sako, priešininkams tada neliktų vilčių.

Minėtasis vaizdo įrašas iš Youtube tinklo:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis