Kviečia paskanauti motinos pieno ledų (FOTO)

Kokių tik skonių ledų nėra rinkoje! Išrankiausiems gurmanams ir smaližiams. Tačiau šie mamos pieno skonio ledai yra išleisti ypatinga proga ir rinkoje bus neilgai.

Londone įsikūrusi ledus gaminanti įmonė „The Licktators" drauge su žindymo ambasadorė Victoria Hiley pradėjo naują žindymo populiarinimo kampaniją. Balandžio pabaigoje buvo pradėti pardavinėti motinos pieno skonio ledai, pavadinti „Royal Baby Gaga".

Ši data pasirinkta neatsitiktinai – Didžiojoje Britanijoje balandžio pabaigoje antrą kartą gimdys princo Williamo žmona Catherine Middleton.

Saldaus skonio ir vanile kvepiančių ledų galima nusipirkti dviejuose skirtingų spalvų indeliuose – mėlyname ir rausvame. Jų galima nusipirkti įvairiose Londono parduotuvėse, planuojama jais prekiauti visą vasarą.

TAIP PAT SKAITYKITE:

9 požymiai, kad šis vyras bus geras tėtis

10 frazių, kurių protingi tėvai nesako savo vaikams

Ledų gamybai naudojamas suaukotas ir patikrintas mamos pienas. Ledų gamybos įmonė savo interneto svetainėje pateikia receptą, pagal kurį mamos pieno skonio ledus galima pasigaminti ir patiems namuose (receptą rasite čia). Žinoma, pagrindinė sudedamoji dalis – mamos pienas.

Ledų gamintojai savo puslapyje pateikia ir ledų receptą, kurio svarbiausia sudedamoji dalis – motinos pienas.
Ledų gamintojai savo puslapyje pateikia ir ledų receptą, kurio svarbiausia sudedamoji dalis – motinos pienas.
Vida Press

30-metė Victoria Hiley žinoma kaip aktyvistė, kovojanti už žindančių moterų teises. Ji ne kartą viešai pasisakė už tai, kad egzistuoja atvejų, kai pažeidžiamos viešai žindančių motinų teisės. Ji ragina motinas žindyti savo vaikelius pagal poreikį - kada prireikia. Taip pat sako, kad viešas žindymas yra prigimtinė moterų teisė.

Victoria Hiley – žinoma žindymo ambasadorė Didžiojoje Britanijoje.
Victoria Hiley – žinoma žindymo ambasadorė Didžiojoje Britanijoje.
Vida Press

Pajamos, gautos už mamos pieno skonio ledus, bus paaukotos žindymą skatinančioms organizacijoms.

_loadQuiz(17678);

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis