Labdaros akcijos dalyviai: gera dalintis ir būti suprastiems

Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Šnipiškių seniūnija ir asociacija „Šnipiškių bendruomenės centras“ pakvietė Šnipiškiečius ir miesto žmones į jau tradicija tapusį labdaros - paramos renginių ciklą, skirtą Tarptautinei vaikų gynimo dienai.

Gegužės 31 - birželio 3 dienomis Šnipiškių seniūnijos patalpose vyko labdaros akcija, kurioje virš 100 užsiregistravusių galėjo apsirūpinti rūbeliais, avalyne, žaislais ir knygomis.

Be akcijos rėmėjų gausos, ne tik aktyviai dalyvavusios mamos, bet ir vaikai galėjo palikti savo ir išsirinkti kitų atneštus geros kokybės rūbelius, namų apyvokos reikmenis.

Toks dalinimasis leido žmonėms laisvai rasti tai, ko reikia, susipažinti su bendruomenės nariais, skatino pasitikėjimą vienas kitu. Ypatingą dėmesį pajuto daugiavaikės šeimos, vienišos mamos, ir tie, kuriems reikalinga bendruomenės pagalba.

Organizatorių archyvas

Apsilankę akcijoje teigė, kad Šnipiškių bendruomenės centro aktyvas su Šnipiškių seniūnijos darbuotojais stengėsi suprasti, su kokiais iššūkiais susiduria bendruomenės nariai šiandien, ir kokios apčiuopiamos pagalbos reiks žmonėms ateityje.

Organizatorių archyvas

Akcijos rėmėjai, kuriems dėkingi organizatoriai, mamos ir vaikai:

Gintaro Patacko vadovaujama VšĮ "Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems",

Zitos Juškienės atstovaujama LIETUVOS RAUDONOJO KRYŽIAUS DRAUGIJA.

Užsakymo nr.: PT_71479118

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis