Lietuviškasis dinozaurų parkas tikisi sulaukti ne tik vaikų dėmesio Pamatyk nuotraukas

Šį savaitgalį šalia Klaipėdos  duris atveria pirmasis Baltijos šalyse natūralaus dydžio dinozaurų parkas „Dinoparkas – Radailiai“. Naujame vaikų ir suaugusiųjų laisvalaikio praleidimo centre lankytojai galės ne tik apžiūrėti trisdešimt septynis skirtingų dinozaurų eksponatus, bet ir išgirsti jų riaumojimą ar kartu nusifotografuoti.

Dinozaurų parkai populiarūs kitose šalyse

Idėja įrengti „Dinoparką - Radailiai" kilo vienai iniciatyviai šeimai, kuri pastebėjo, kad tokie parkai yra populiarūs ir kitose šalyse. Jo sumanytojai Andrius ir Vita Aušros lankėsi ne viename panašiame parke, ir patikėjo, kad parkas sulauks lankytojų Lietuvoje. Beje, artimiausias panašus parkas veikia Lenkijoje.

TAIP PAT SKAITYKITE:

10 patarimų, kaip išrinkti vaikui vardą, kurio jis nesigėdys

Dinozaurų parkas šalia Klaipėdos - po atviru dangumi

Dinozaurų parkas įsikūrė gražiame gamtos kampelyje, po atviru dangumi, vos septyni kilometrai nuo Klaipėdos. Šeimininkai tikisi, kad čia atvažiuos šeimos su vaikais. Dinozaurai, iš kurių didžiausias yra net 12 metrų aukščio ir 20 metrų ilgio, ne tik įspūdingai atrodo, bet kai kurie ir juda ar skleidžia garsus - šnypščia, riaumoja.

Atidarymas - jau šį savaitgalį!

Dinoparkas Radailiuose lankytojų laukia nuo birželio 22 -osios dienos. Atidarymo dieną, 14 valandą, prie parko visus kviečia nemokamas Telebimbam ir Neringos koncertas. Po jo visi norintieji galės pirmieji apsilankyti Dinozaurų parke.

Dirbs be poilsio dienų

Parkas planuoja dirbti kiekvieną darbo dieną nuo 10 iki 20 val, o lankytojai bus įleidžiami iki 19 val. Savaitgaliais dinozaurus galėsime aplankyti ilgiau - nuo 9 iki 21 val., o  lankytojai bus įleidžiami iki 20 val.

Apsilankymas šeimai kainuos apie šimtą litų

Veikiančioje parko interneto svetainėje jau galima sužinoti būsimas kainas: suaugusiam įėjimas kainuos 24 litus, vaikams nuo 2 iki 12 metų - 20. Bus ir šeimyninių pasiūlymų: 2 suaugę + 1 vaikiškas bilietas kainuos 65 litus, 2 suaugę + 2 vaikiški - 80 litų, o 2 suaugę + 3 vaikiški - 95 litus.

Organizatorių nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis