Mama leido amputuoti dukters kojas ir to nesigaili

Amputacija dažniausiai skamba kaip nuosprendis. Tačiau 36 metų Nicci Taylor nė kiek nesigaili, kad prieš trejus metus leido amputuoti dukrytės abi kojas.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Tikra istorija pagimdė trynukus, kai to nesitikėjo niekas
Tėvai prašė leisti numirti savo kūdikiui: istorijos atomazga

Kita išeitis atrodė kur kas paprastesnė. Gydytojai rekomendavo amputuoti pėdas, kad mergaitė galėtų vaikščioti su kojų protezais. Šis variantas skambėjo kraupiai, bet moteris, pasitarusi dar su keliais gydytojais, nutarė pasirinkti jį.

„Dukrytę operavo suėjus vieneriems metukams. Keli mėnesiai, kai turėjau apsispręsti, ką daryti, buvo tikras košmaras. Nuolat svarsčiau ar gerai darau, tariausi su medikais. Dar labiau save raminti reikėjo pasirašant amputacijos dokumentus“, – prisiminė Nicci.

Tačiau praėjus trims metams po amputacijos Evie mama nei kiek nesigaili dėl savo sprendimo ir džiaugiasi tada turėjusi gerus patarėjus. Mergaitė dabar ne tik puikiai vaikšto, bet ir bėgioja kartu su bendraamžiais, šokinėja ant batuto ir lanko šokius.

„Evie po operacijos labai greitai sveiko, netrukus pradėjo vaikščioti ant amputuotų galūnių, o vėliau ir su kojų protezais. Vienintelis trūkumas – jie nesilanksto. Buvo graudu žiūrėti, kaip ji nori minti dviratį, tačiau jai tai niekaip nepavyko. Todėl organizavau labdaros akciją ir įsigijome rankomis minamą triratį“, – pasakojo britė.

Moteris kol kas nesulaukė dukrytės klausimo, kodėl jos kojos kitokios nei draugų. Tačiau pamažu vis pagalvoja, ką reikėtų atsakyti. Ji tiki, kad prieš trejus metus priėmė nors ir labai sunkų, bet gerą sprendimą, gerokai palengvinusį Evie gyvenimą.

ČIA galite pamatyti Evie ir jos mamą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis