Milžiniško dėmesio sulaukęs profesorius, į kurio tiesioginį interviu įsiveržė vaikai, davė pirmąjį interviu

Vaizdo įrašas, kuriame profesorius duoda interviu BBC ir tiesioginiame eteryje į jo kambarį įeina abu vaiku, pamatė milijonai internautų visame pasaulyje.

Profesorius Robert Kelly savo namų kabinete BBC kanalui davė tiesioginė interviu apie padėtį Pietų Korėjos politiniame gyvenime. Tuo metu į jo kambarį įstraksėjo linksmai nusiteikusi dukrytė, o paskui ją - mažylis vaikštynėje. Profesorius sutriko ir bandė ranka nustumti vaikus. Tuo metu į kambarį įropojo profesoriaus žmona, kuri išstūmė abu vaikus iš kambario ir Robert Kelly tęsė interviu.

Štai minėtasis vaizdo įrašas, kurį įvairiuose socialiniuose tinkluose peržiūrėjo milijonai žiūrovų.

Vaizdo įrašas tapo tikra sensacija, o garsenybėmis tapusi šeima sako buvo priblokšta užgriuvusio dėmesio.

Pirmą kartą interviu po šio įvykio davusi šeima sako, kad tai buvo juokingas, tačiau tąkart nemažai streso kainavęs nutikimas. Profesoriaus žmona Kim Jung-A interviu „The Wall Street Journal“ pasakojo, kad vyras tiesiog pamiršo užrakinti savo kabineto duris, todėl vaikai pasinaudojo proga ir įėjo į jį. Tuo metu moteris kitame kambaryje žiūrėjo savo vyro interviu ir įrašinėjo jį. Kim Jung-A be galo nustebo, kai televizoriaus ekrane pamatė į kambarį įeinančius vaikus. Viską metusi, moteris puolė gelbėti situacijos.

Profesorius Kelly sakė po interviu manęs, kad daugiau jo BBC niekada nekvies komentuoti, todėl nusiuntė kanalui el. laišką su atsiprašymu. Tačiau greitai sulaukė transliuotojo atsakymo, kuriame jis prašė leidimo paviešinti šį interviu epizodą dar kartą. Iš pradžių profesorius nesutiko, bet vėliau nusileido. Ir taip per akimirką tapo socialinių tinklų žvaigžde.

Kaip interviu sakė pora, dėmesys po to buvo milžiniškas, todėl jie savo telefonus ne kartą perjungė į skrydžio režimą.

"Siaubingai mielas", - taip profesorius apibūdino šį nutikimą, paprašytas įvertinti tai, kas nutiko. Jis patikino, kad tikrai nenubaudė vaikų už tai, kad jie sugadino rimtą interviu. Savo žmoną jis pavadino pačia puikiausia moterimi, kuri sugeba rasti išeitį iš bet kokios situacijos.

Tiesa, internautai nebuvo tokie gailestingi profesoriui. Kai kuriems atrodo, kad jis su vaikais elgėsi šiurkščiai, kai tuo tarpu galėjo tiesiog pasisodinti ant kelių ir tęsti pradėtą interviu.

Profesorius su žmona paneigė ir gandą, kad visa tai buvo surežisuota tam, kad jis išgarsėtų. R. Kelly patikino, kad tai buvo jam iš tiesų didelė staigmena.

O kokia jūsų nuomonė apie šią situaciją?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis