Moteris „Facebook'e“ surado prieš 22 metus atiduotą dukrą (FOTO)

Birželio 3 dieną amerikietė Vickie Wieberg savo „Facebook'o“ paskyroje patalpino laišką tą dieną prieš 22 metus gimusiai, bet atiduotai įvaikinti dukteriai. Laiškas labai greit plačiai pasklido ir nepraėjus nė porai savaičių Vickie sulaukė gerų naujienų.

Vickie buvo vos 16 metų kai su metais vyresniu mokyklos meile Ashley Beckeriu susilaukė mergaitės. Deja, abu nusprendė ją atiduoti įvaikinti, nes abu dar lankė mokyklą ir patys jautėsi vaikais. Šį jų sprendimą palaikė ir abiejų tėvai. Tačiau, Vickie ir Ashley niekada nepamiršo savo mylėtos dukrytės. Visus tuos metus jie švęsdavo jos gimtadienį, kelis kartus nesėkmingai bandė ieškoti.

Mokyklos balandėlių keliai po poros metų išsiskyrė, jie įstojo mokytis, sukūrė šeimas. Tačiau susitarė dukters paieškas vykdyti kartu. Tam jie turėjo vos dvi nuotraukas. Viena daryta gimdymo namuose, kita kai mergaitei buvo 6 metai. Šią nuotrauką jie gavo per įvaikinimo agentūrą. Ashley tėvas sunkiai sirgdamas norėjo pamatyti savo pirmos anūkės nuotrauką. Tuo pačiu sužinojo, kad jų dukrelės vardas Mary ir ji gyvena Kanzase – gretimoje valstijoje.

Mary įsivaikino pora pati aštuonerius metus negalėjusi susilaukti vaikų. Įmotė Pam mergaitei pati parašė knygelę, kurioje pasakojama apie porą, kuri labai troško vaikų, bet jų negalėjo turėti, o vieną dieną įsivaikino gražią mergaitę. Šią istoriją ji dukrytei skaitė nuo trejų metų. Taip pamažu pratino prie žinios, kad ji yra įvaikinta. Įtėviai teigė niekada to neslėpę, nes matė, kad biologiniai tėvai mylėjo savo dukterį ir ją atidavė tik linkėdami gero. Mery savo kraitelyje turėjo biologinės mamos auksinį žiedelį ir biologinio tėčio vaikystės antklodėlę.

Kai Vickie laiškas paplito socialiniame tinkle, jį pamatė Pam pažįstama ir jai parodė. Pam pirma jį perskaitė, pasitarė su vyru ir, galiausiai, pasakė Mary. Netrukus jauna mergina susitiko su savo biologiniais tėvais. Dar po kelių dienų susitiko visi penki: Mary, biologiniai tėvai ir įtėviai. Netrukus Mary susipažino su savo broliais ir seserimis – Vickie vaikais ir Ashley vaikais.

Vickie Wieberg patalpintas laiškas ir nuotrauka su naujagime
Vickie Wieberg patalpintas laiškas ir nuotrauka su naujagime
Facebook nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis