Neeilinis įvykis gimdykloje: visi liko apstulbę

Jeigu paklaustume, kokie gyvenimo įvykiai paliko didžiausią įspūdį, daugelis paminėtų ir vaiko gimimą, ir vestuves, ir piršlybas. O dabar įsivaizduokite, kad viskas vyktų vienu metu: gimdykloje gimsta naujagimis, o čia pat priklaupęs jo tėtis prašo tekėti už jo? Ar sugebėtumėte ištarti NE? Ko gero, ne.

Laney pagimdė dukrytę ir laukia, kol galės ją pirmą kartą paimti ant rankų. Šiuo metu ją apžiūri naujagimių gydytoja bei atlieka pirmąsias procedūras.

Jauna mama girdi, kaip medikai šnabždasi tarpusavyje, jos dukrytę nuprausia ir perrengia. Laney kyla ir negerų minčių – gal su jos mažyle kažkas negerai, kad taip ilgai delsiama ją parodyti ir duoti į rankas?

Tačiau tą minutę, kai naujagimė paduodama į jos rankas, tiesa paaiškėja. Mažylė aprengta marškinėliais su užrašu: „Mamyte, ar tekėsi už mano tėčio?". Laney netenka žado...

TAIP PAT SKAITYKITE:

Su trimis vaikais išvažiavo gyventi į Kretą: lietuvių šeimos įspūdžiai

Mamos pieną skiedė vandeniu, kol nutiko tragedija

Pasipiršti gimdymo namuose iš karto po dukrytės gimimo jaunas tėtis suplanavo iš anksto. Susitarė iš anksto su ligoninės personalu. Iš karto po gimdymo moterį užplūsta šimtai įvairiausių emocijų, tai ypač jaudinanti akimirka. O jei dar šią minutę ir pasiperša mylimas vyras...

Iš tiesų neeilinis įvykis gimdykloje. Na, o svarbiausia, kad ji pasakė jam TAIP!


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis