Nėščioji užmigo su telefonu lovoje ir šiandien nori įspėti visus

Ši būsimosios mamos Melanie istorija šiomis dienomis be galo populiari socialiniuose tinkluose. Moteris tvirtina, kad netyčia užmigusi su mobiliuoju telefonu, ji patyrė antro laipsnio rankos nudegimą.

Vaikelio besilaukianti Melanie Tan Pelaez iš Sidnėjaus (Australija) pasakoja, jog netyčia užmigo su telefonu rankoje, kai jis buvo paliktas krautis per naktį. Naktį moteris pribudo nuo geliančio skausmo. Kas jai nutiko, matote nuotraukoje, kuria nėščioji pasidalino feisbuke.

Moteris sako, kad šio modelio telefoną turi jau seniai ir nieko panašaus nebuvo nutikę anksčiau nei jai, nei jos pažįstamiems.

Į ligoninę iš karto nuvykusiai Melanie buvo suteiktas gydymas. Kadangi ji laukiasi, dar buvo atliktas ultragarso tyrimas. Laimė, būsimasis vaikelis niekaip nenukentėjo.

Šoką patyrusi moteris grąžino savo telefoną ir pateikė oficialų skundą telefono gamintojams.

Moteris konsultavosi su plastikos specialistais, ką reiks daryti su likusiais o nudegimo randais. Tačiau kol kas moters didžiausias rūpestis – iki galo išnešioti ir pagimdyti sveiką vaikelį.

Moteris ryžosi savo istoriją papasakoti viešai, norėdama įspėti kitus telefonų naudotojus. Antro laipsnio rankos nudegimą patyrusi nėščioji perspėja, kad taip gali nutikti bet kam.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis