Nesuvaidinta drama: aktorė V.Gray nespėja į ligoninę ir pagimdo gatvėje

Aktorė Vivian Gray planavo savo antrąjį gimstantį vaikelį pasitikti taip, kad tai būtų įsimintina šventė. Tačiau mažylis turėjo kitų planų. Kažkas iš aukščiau gimdymo scenarijų sudėliojo taip, kad kūdikis gimė... vienoje Londono gatvių, jo mamai taip ir nespėjus nuvykti iki ligoninės.

31-erių Vivian sąrėmiai prasidėjo likus savaitei iki numatytos datos, ankstų rytą. Kai nutekėjo vaisiaus vandenys, moterys išsiruošė į ligoninę - ji manė turinti pakankamai laiko tam. Bet!..

Į Chelsea ir Westminster ligoninę aktorę lydėjo jos vyras bankininkas Adrian Jayasinha (38) ir jos mama Alicia Gray, dirbanti plastikos chirurge. Tačiau iki ligoninės likus maždaug 30 metrų, gimdyvė nebegalėjo paeiti, ir mažylis gimė čia pat.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Tėčio horoskopas: kokie Zodiako ženklai yra geriausi tėčiai?
Nusivylusi Lietuvos medicina, Agnė gimdė Anglijoje

Škotų kilmės aktorė, JAV žiūrovams pažįstama iš Suzy Edwards vaidmens ne vienerius metus rodytame TV seriale „Desire", britiškajam "Daily mail" pasakojo: „Silpni sąrėmiai man prasidėjo naktį, tačiau buvau rami, stengiausi nepanikuoti, nes žinojau, kad laiko dar yra daug, o namuose būti geriau, negu ilgai laukti ligoninėje".

Vėliau sąrėmiai stiprėjo, bet kartą gimdžiusi Vivian žinojo, kad čia dar „ne tie" skausmingieji  sąrėmiai ir ji gali palūkėti namie. Ryte, kai pribudo vyras, nubėgo vaisiaus vandenys, ir jie išsiruošė į ligoninę. Buvo šiek tiek po 5 ryto, kai jie išsiruošė iš namų. Ligoninė visai šalia, todėl šeima nusprendė eiti, o ne važiuoti.

Aktorė Vivian Gray
Vida Press

Tačiau pradėjus eiti, moteris pajautė, kad „jau". „Mano kūnas darė ką norįs, negalėjau jo visiškai valdyti", - pasakojo ji.

Aktorės vyras sutriko, laimė, nepasimetė jos mama - ji nusiėmė savo "Burberry" lietpaltį ir patiesė jį čia pat ant pievos gimdančiai Vivian. Tada nuskubėjo į ligoninę kviesti pagalbos.

Pastaroji atskubėjo žaibiškai - iki gimdančios Vivian per kelias minutes atbėgo dvi akušerės, dvi jų padėjėjos, du paramedikai su visa reikalinga įranga ir pasirūpino gimstančiu vaiku.

Sveikas 3,4 kg sveriantis berniukas gimė 5.51 ryto, vos pusvalandis po to, kai nubėgo vaisiaus vandenys. Gimdydama pirmą sūnų, Liamą, Vivian ligoninėje sąrėmius kentėjo 8 valandas, tuo tarpu antrasis mažylis, Sky, nusprendė šiek tiek „papokštauti".

Ligoninėje praleidusi 12 valandų, jaunoji mama su vaikeliu buvo išleista į namus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis