Netekusi kojos mažylė nepasidavė: VIDEO, kuris sujaudina

Svajonės pildosi, tereikia jų turėti ir tikėti, kad gali tai padaryti. Aštuonmetė mergaitė tapo pavyzdžiu daugeliui žmonių. Jos atkaklumas sujaudina ir įkvepia nenuleisti rankų net tada, kai viskas atrodo labai blogai.

Jaudinantis ir įkvepiantis pasirodymas. 8 - metė Alissa Sizemore iš JAV šoka su vienu kojos protezu. Dar prieš metus mergytė lakstė abiem kojomis, tačiau dėl nelaimingo atsitikimo teko amputuoti vieną koją.

Nelaimė įvyko prieš devynis mėnesius. Mergaitė su drauge žaidė ant šaligatvio, kai ją užkliudė automobilis. Kojos pėda buvo sužalota nepataisomai ir amputacija buvo vienintelė likusi išeitis.

Mergaitė šokių pamokas lankė nuo ketverių metukų. Alissa labai mėgo šokti ir jai tai sekėsi.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Atviras psichologės laiškas visiems Lietuvos tėčiams ir mamoms

Vaikas gyveno vos 2 valandas, bet išgelbėjo kitų gyvybes

Net ir patyrusi tokią traumą, mergaitė nesiliovė svajojusi, kad ji vėl šoks. Ir jos svajonė išsipildė. 2014 metų rugsėjo mėnesį jai buvo pritaikytas protezas ir mergaitė ėmė mokytis su juo gyventi. Trenerių padedama, ji pamažu grįžo į šokių aikštelę.

Mergaitės atkaklumas įkvėpė ne vieną žmogų. Netrukus po to, kai ji pirmą kartą grįžo į šokių aikštelę, Alissa buvo pakviesta nusifilmuoti profesionaliame muzikiniame vaizdo klipe, kuris pavadintas „Išdrįsk svajoti“.

Filmuotame vaizdo įraše matyti solinis mergaitės šokis, kurį ji šoka pirmą kartą po avarijos. Socialiniame tinkle patalpintas įrašas sujaudino daugelį jį mačiusių žmonių. Pasižiūrėkime ir mes.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis