Nufilmavo dvynius gimdoje: nepatikėsite, ką jie ten išdarinėja

Šiuolaikinė medicina ir naujausios technologijos šiandien leidžia tėvams ne tik sužinoti būsimųjų vaikų būklę mamos gimdoje, bet ir pamatyti, ką jie gimdoje veikia realiu laiku.

Medikai pabrėžia, kad ultragarso tyrimas nėščiajai turi būti atliekamas tada, kai yra poreikis. Paprastai, jei nėštumas sklandus, pakanka vos kelių ultragarso tyrimų. Tačiau jei nėštumas yra komplikuotas ir yra medicininių priežasčių, ultragarso tyrimas yra skiriamas tiek kartų, kiek medikai mano esą reikalinga.

3D ir 4D ultragarso tyrimo metu galima gana aiškiai matyti būsimųjų vaikučių veido kontūrus. Kol gydytojas atlieka tyrimą, ekrane būsimieji tėvai gali stebėti savo atžalą. Neretai jos mosuoja rankomis, čiulpia nykštį ar kumštį, o išskirtiniais atvejais netgi pamojuoja į ekraną.

Šiomis dienomis socialiniuose tinkluose itin aktyviai aptariamas vienas ultragarso tyrimas, kuris buvo atliktas JAV Filadelfijoje esančioje klinikoje. Ultragarso metu įamžinta akimirka nustebino ne tik būsimuosius tėvus, bet ir ten dirbusius medikus.

Carissa Gill su savo partneriu laukiasi dvynukių mergaičių. Jau yra išrinkusi joms ir vardus - Isabella ir Callie. Į kliniką, kuri atlieka 3D ir 4D ultragarso tyrimą, pora atėjo 25 nėštumo savaitę. Tyrimo metu buvo užfiksuota tikrai neįprasta akimirka - gimdoje gyvenančios dvynės tarsi pasibučiavo.

En el día Internacional del beso vamos a contar la historia de éstas dos niñas que ya es viral. 😍 Carissa Gill, embarazada de 25 semanas, y su pareja, Rady, fueron a la clínica Fetal Vision Imaging para experimentar la experiencia de las ecografías en 4D: El resultado, sin embargo, fue sorprendente y no por la calidad de la imagen. En esta ocasión, fue la acción de las dos gemelas lo que llamó la atención, ya que la imagen capta el momento donde se están dando un beso. Un momento bonito y para recordar: "El embarazo es una cosa bonita qué capturar, especialmente cuando llegan momentos como estos", ha declarado la madre a Fox29, dónde también ha revelado los nombres de las niñas: Isabelle y Callie. #FetalVision @fetalvision #KissingTwins #KissDay #DiaInternacionalDelBeso

A post shared by Renová Tu Sonrisa (@renovatu.sonrisa) on Apr 13, 2017 at 9:54am PDT

Klinikos instagramo paskyroje publikuota minėtoji ultragarso tyrimo nuotrauka.

Congratulations Carissa and Randy with your kissing twins! Thank you for coming to Fetal Vision, we hope you enjoyed your experience with us! #FetalVision #KissingTwins #HDUltrasound www.FetalVisionImaging.com

A post shared by Fetal Vision (@fetalvision) on Apr 4, 2017 at 5:14pm PDT

Gydytojas John Hamburg, kuris ir atliko minėtąjį tyrimą, "The Huffington Post" sakė, kad per savo praktiką panašų vaizdą matė pirmą kartą, o ultragarso tyrimų jis yra atlikęs daugiau kaip 15 000 kartų.

Būsimieji tėvai, komentuodami nuotrauką, džiaugėsi, kad jų mergaitės net gimdoje jau yra geros draugės. Jie tikisi, kad tokios bus ir gimusios.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis