Nuotrauka iš gimdymo atėmė žadą ne vienam

Iš pirmo žvilgsnio tai gali pasirodyti miela ką tik gimusio žmogučio nuotrauka, tačiau pažvelgus į antrą planą gali kilti mintis, kad gal kiek per mažai laiko praėjo nuo mažylio gimimo, kad jis pasirodytų socialinėje žiniasklaidoje.

Naujagimių nuotraukos tokios mielos, ar ne? Jau nieko nestebina fotografijos, kuriose įamžinta naujagimį krūtimi maitinanti mama. Kartais gimdymo akimirkoms įamžinti samdomas profesionalus fotografas. Tik ne šiuo atveju. Panašu, kad ši įamžinta akimirka nekelia tokio pasididžiavimo vargšei mamai, kuri to net nesuvokdama atsidūrė jos antrame plane, rašo kidspot.com.

Nuotraukoje matyti besišypsanti seselė ar gydytoja, kuri galimai ką tik priėmė naujagimį. Antrame plane guli moteris išskėstomis kojomis, matyt, tai ji ką tik pagimdė šį vaiką.

Po nuotrauka parašyta: „Kai kurie žmonės taip skuba įkelti kūdikio nuotrauką į „Facebook", kad paprasčiausiai prieš įkeldami pamiršta kai kuriuos dalykus."

Nuotrauka netruko apskrieti internetą. Daugelis žmonių buvo apstulbę, kodėl seselė ar gydytoja fotografuojasi dar nepasibaigus gimdymo procesui.

„Jaučiuosi sutrikęs dėl to, kad seselė užsiėmusi fotografavimusi su kažkieno vaiku, kai mama aiškiai nebaigusi gimdyti", – stebėjosi vienas internautas.

Kelios motinos patvirtino, kad panašiai nutiko ir joms. „Taip buvo man su mano sūnumi... mano mama nufotografavo mano sūnų ant svarstyklių, visą dėmesį buvo sutelkusi į jį to nesuvokdama, ir įdėjo į „Facebook" to nesuvokdama. Taip, nuotraukoje buvau ir aš", – rašė viena moteris.

„Iš tikrųjų panašiai padarė mano mama, ji gimdykloje visa laiminga išsitraukė fotoaparatą, kad nufotografuotų gražų naujagimį ir visiškai pamiršo mane... Laimė, nuotrauka nebuvo įkelta į „Facebook", tačiau ji buvo atspausdinta pas fotografus", – prisipažino kita.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis