Nuotraukos atgimsta kitu formatu (puikios dovanų idėjos)

Šiandien savo gyvenimo nebeįsivaizduojame be išmaniųjų technologijų bei socialinių tinklų, į kuriuos kasdien keliame dešimtis svarbių TOS akimirkos kadrų.

Ir retas kuris mūsų susimąstome, kad ryškios, nuotaikingos, įspūdingos, širdžiai brangios nuotraukos dažniausiai amžiams ir lieka paskendusios virtualiajame sraute be jokio popierinio palikimo. Tad pajuokavimas, kad nūdienos vaikai, tapę pilnamečiais, greičiausiai net nežinos, kaip atrodė kūdikystėje, nebeatrodo jau toks ir juokingas. Nes kas gi atkapstys ir apskritai ar norės kapstytis keliolikos metų senumo skaitmeninių nuotraukų kloduose, kad prisimintų vieną ar kitą brangų savo gyvenimo momentą.

Žinoma, labiausiai patikusias skaitmeninio formato nuotraukas visada galima paversti popierinėmis.

„Ir nebūtinai tik tokiomis. Nuotraukas šiandien galima atspausdinti ir ant daiktų", - tvirtina unikalią paslaugą, leidžiančią labai greitai ir patogiai susikurti ypatingas personalizuotas dovanas bei suvenyrus su norimomis nuotraukomis įvairioms progoms, siūlančios įmonės „Printagram", kuri nuo gruodžio keičia pavadinimą į "Printmemo" vadovas.

Kas gi kitas jei ne mūsų nuotraukos suteikia mums originalumo ir leidžia pasijusti išskirtiniais? Daugelis žmonių visiškai pamiršo tą jausmą, kai nuotrauką galima paliesti, laikyti rankose. Mes siūlome prisiminti: foto kortelės atminimui, Polaroid tipo skirtingų dydžių nuotraukos, įrėminti plakatai, drobės, koliažai, marškinėliai, pagalvės, magnetukai su nuotraukomis – visą tai mūsų klientas gali susimaketuoti pats. O mes greitai ir kokybiškai atspausdinsime", - pasakoja įmonės vadovas.

Gamintojo nuotr.

- Kodėl žmogus turėtų rinktis jūsų, o ne kitas įmones, siūlančias gaminius su nuotraukomis?

Pirmiausia mes esame vieninteliai tokie, kurie siūlome labai paprastu būdu patiems išsirinkti norimas nuotraukas tiesiai iš „Instagram" arba „Facebook" paskyros ir įkelti į mūsų sukurtą platformą. Nebereikia nuotraukų įrašinėti į jokias laikmenas, atskirai kažkur nešti, siųsti.

Be to, eilinis minėtų socialinių tinklų vartotojas nelabai pats ir gali tiesiogiai atsispausdinti norimą nuotrauką. Norint tai padaryti, reikia šiek tiek išmanyti socialinio tinklo „virtuvę", mokėti tinkamai išsaugoti pasirinktą kadrą.

Gamintojo nuotr.

- Kodėl apskritai sugalvojote galimybę žmogui nuotraukas rinktis tiesiai iš savo turimų paskyrų socialinėje erdvėje?

Didžioji dauguma šiandien norimas akimirkas įamžina net nebe skaitmeniniu fotoaparatu, kaip anksčiau, o tiesiog išmaniuoju telefonu, nuotraukas iškart kelia į savo paskyras. O telefonai juk dūžta, genda, yra pametami – kartu su jais dingsta ir skaitmeninių nuotraukų archyvai. Lieka tik tos nuotraukos, kuriomis pasidalinta virtualiai.

Kitas svarbus niuansas - klientui siūlome nemažą kiekį produktų, kurie mūsų platformoje turi savo šabloninį nuotraukų išdėstymą – vadinasi, žmogui nebereikia atskirai mokėti už maketavimą.

Gamintojo nuotr.

Paprašytas įvardinti, koks yra jo įmonės klientas, pašnekovas šypteli: „Pirmiausia norintis ypatingos ir originalios dovanos, nebijantis išsiskirti, ieškantis nebanalių idėjų. Ir tai nebūtinai tik žalias jaunimas.

Dovanas ir suvenyrus labai noriai užsako ir trisdešimtmečiai, keturiasdešimtmečiai ar dar vyresni. Žinoma, moterys tai daro dažniau nei vyrai. Kodėl? Na, gal moterys sentimentalesnės, labiau mėgsta įamžinti joms bei jų šeimų nariams brangias akimirkas".

Gamintojo nuotr.

Nuo gruodžio įmonė „Printagram" savo paslaugas pradeda siūlyti ne tik lietuviams, bet ir lenkams bei latviams. Po naujųjų ketinama žengti ir į kitas Europos šalis, tačiau jau dabar galima užsisakyti prekių pristatymą visoje Europoje.

Kartu su įmonės plėtra vyksta ir daugiau pokyčių: keičiasi įmonės pavadinimas – nuo šiol ji vadinsis „Printmemo", atsinaujina įmonės internetinis puslapis, o prekės visoje Lietuvoje pristatomos nemokamai. Netolimoje ateityje ketinama atnaujinti ir produktų pasiūlą.

Gamintojo nuotr.

Daugiau informacijos www.printmemo.lt

Užsakymo nr.: PT_72773090

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis