Originali dovana dar negimusiam karališkajam kūdikiui (FOTO)

Didžioji Britanija ir viso pasaulio smalsuoliai laukia gimstant naujo sosto įpėdinio - balandžio mėnesį princas Williamas ir Kate Middleton turėtų antrą kartą tapti tėvais. Jų pirmagimis, šiuo metu 1 metų ir 8 mėnesių princas George'as, yra trečiasis eilėje į sostą - po tėčio bei senelio Charleso.

Niekas netikėjo, kad jis gims, bet stebuklas įvyko
Mamos meilė neturi ribų: istorija, sujaudinusi pasaulį

Šiomis dienomis Londono gyventojus ir turistus stebino milžiniški meškinai, keliaujantys po miestą. Sėdintys jie yra 3 metrų aukščio, jei būtų pastatyti - siektų ir 5 metrus aukščio. Meškiukai yra skirtingų lyčių - berniukas ir mergaitė, abu pasipuošę karališku ženklu - karūna.

Vida Press

Taip būsimąjį Williamo ir Kate kūdikį nusprendė pasveikinti ir pagerbti didžiausia Didžiosios Britanijos William Hill lažybų kompanija. Iš kailio ir medvilnės pagamintus meškinus skulptorių ir meistrų komanda kūrė du mėnesius.

Vida Press

Aistruoliai lažybų kompanijose toliau aktyviai spėlioja, kas gims jaunajai karališkai porai - sūnus ar mergaitė. Sudaryti ir populiariausių vardų sąrašai būsimajam kūdikiui. Jie atrodo taip: jei gims mergaitė, dauguma spėja, kad jai bus suteiktas Alice, Elizabeth, Charlotte, Victoria ar Alexandra vardas. Jei gims berniukas, dauguma spėja, kad vardas galėtų būti toks - James, Arthur, Henry, Alexandr, Phillip.

Vida Press

Kaip sakė „William Hill" lažybų bendrovės atstovas Rupertas Adamsas, šia akcija jie nori padovanoti gražų reginį londoniečiams. Be to, primena, kad lažybų kompanijoje galima spėti kone viską apie būsimą kūdikį - lytį, vardą, svorį, gimimo datą. Įdomu, kad tikslios gimdymo datos nežino niekas, tačiau ji gali būti ir, pavyzdžiui, balandžio 21 dieną, kuomet Didžiosios Britanijos karalienė Elžbieta II švęs savo 89 -ąjį gimtadienį.

Vida Press

Gigantiški meškinai savo kelionę po Londoną baigs ties Šv.Marijos ligonine, kur pasaulį išvydo princas George'as ir tikimasi, gims būsimasis vaikelis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis