Pagimdė dvynes, kurios pradėtos skirtingų vyrų

Kad ir kaip keistai skambėtų šios žinutės antraštė, viskas būtent taip ir yra. Teismui pareikalavus atlikti tėvystės DNR tyrimus, šį pirmadienį paaiškėjo keistas dalykas - dvynukių tėčiai yra du skirtingi vyrai.

Istorijos pradžia – 2013 metų sausio mėnuo, kuomet pasaulį išvydo dvi dvynukės. Kaip paaiškėjo šiandien, jos nėra tikros seserys. Taip, jų mama viena, tačiau tėčiai – skirtingi, nepaisant to, kad jos gimė kartu.

JAV naujajame Džersyje nutikusi keista istorija į viešumą iškilo tada, kai dvynių mama pareikalavo iš savo buvusio vyro finansinio išlaikymo dvynukėms. Teisme reikėjo įrodymų ir buvo nuspręsta atlikti tėvystės testą. DNR tyrimai pribloškė – minėtasis vyras yra tik vienos iš dvynių tėtis. Tai itin retas atvejis, apie kurį dažniau galima tik paskaityti romanuose ar pamatyti muilo operose. Visgi taip nutinka ir gyvenime.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Šiuolaikinių tėvų klaida: dėl to vaikus užklumpa šimtai ligų

Kaip šiandien sekasi ketvertuko besilaukiančiai 65 metų moteriai

Dvyniai, kurių tėvai yra skirtingi, gali gimti tik tokiu atveju, jei moteris maždaug savaitės bėgyje, kuomet jai vyksta ovuliacija, turi lytinių santykių su dviem skirtingais vyrais, ir abiem atvejais yra apvaisinamos dvi skirtingos kiaušialąstės - viena vieno vyro spermatozoido, kita - kito.

Teisme moteriai teko pripažinti, jog būtent taip ir nutiko – ji buvo neištikima vyrui ir per vieną savaitę permiegojo su juo ir kitu vyru. Nuo abiejų pastojo, taip gimė dvynukės.

Šiai bylai vadovavęs teisėjas Sohail Mohammad sakė, jog tai itin retas atvejis, jo duomenimis, yra buvę vos 2 panašūs teismai.

Šią bylą tiriančius specialistus konsultavę gydytojai ginekologai atvejį apibūdino kaip itin retą. Tačiau įmanomą. Medicinos istorijoje yra buvę atvejų, kai gimė dvyniai, kurie buvo skirtingos odos spalvos - baltos ir tamsios, jų abiejų tėvai buvo skirtingų rasių.

Teismas šį pirmadienį priteisė, jog vyras turi išlaikyti tik vieną, savo dukterį. Nustatyta suma - 28 JAV doleriai per savaitę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis