Pagimdė penketuką, kuris buvo pradėtas natūraliu būdu

Daugiavaisis nėštumas neretai pasitaiko po pagalbinio apvaisinimo procedūrų arba nevaisingumo gydymo. Tačiau ką tik penketuką pagimdžiusi australų pora tvirtina, kad jis buvo pradėtas natūraliai, be vaisingumą gydančių medikų pagalbos.

Tai iš tiesų neeilinis įvykis, nes tikimybė susilaukti penketuko yra gerokai mažesnė, negu loterijoje laimėti milijoną.

Australė Kim Tucci pagimdė penketuką - vieną berniuką ir keturias mergaites. Mažyliai gimė 30 nėštumo savaitę.

Pranešama, kad vaikai jau turi vardus, tai - sūnus, vardu Keith, bei dukterys Ali, Penelope, Tiffany ir Beatrix.

26 metų moteris su vyru Vaughn augina Aivą ir Indianą - dvi mergaites, kurioms dabar ketveri ir dveji metai. Iš pirmos santuokos moteris dar turi sūnų.

Nėštumą pora planavo. Kim sako, kad jos vyrui buvo nesvarbu būsimo vaikučio lytis, o ji svajojo po dviejų dukryčių turėti bendrą sūnų su vyru.

Kai ultragarso tyrimo metu gydytojas pasakė, kad mato penkias plakančias širdis, ir gims penketukas, būsimą mamą ištiko šokas. „Man pradėjo drebėti rankos ir aš paprašiau, kad gydytojas pažiūrėtų dar kartą, tai atrodė neįtikima", - žiniasklaidai yra sakiusi ji.

Pora tvirtina, kad penketukas buvo pradėtas natūraliai, be vaisingumą gydančių medikų pastangų ir pagalbinio apvaisinimo. Sužinoję apie daugiavaisį nėštumą, Kim ir Vaught gyveno Sidnėjuje, tačiau persikėlė į Pertą, nes čia turi artimųjų, kurie jiems padės tapus daugiavaikiais tėvais.

Nėštumo metu ponia Tucci rašė internetinį dienoraštį „Surprised by Five" feisbuke. Paskyra turi daugiau kaip 170 000 gerbėjų, su kuriais Kim dalijosi savo emocijomis, kaip jaučiasi laukdamasi penketuko.

Feisbuko paskyroje informacijos apie gimusį penketuką dar nėra, tačiau tai Kim Tucci patvirtino jau kelioms žiniasklaidos priemonėms.

Apie Kim ir jos penketuką žinia pasklido prieš kurį laiką, kai besilaukdama 24 nėštumo savaitę ji dalyvavo romantiškoje fotosesijoje ir nuotraukos žaibiškai pasklido po socialinius tinklus.

This absolutely stunning woman (or shall I say goddess??) is expecting not one, but FIVE babies. Yes, you read that...
Posted by Erin Elizabeth Photography on 2016 m. sausio 19 d.

I've been getting a lot of emails asking to see more pictures from the maternity session with Kim from Surprised by Five...
Posted by Erin Elizabeth Photography on 2016 m. sausio 21 d.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis