Pagimdžiusios žmonos placentą suvalgęs vyras išgarsėjo akimirksniu

Ar žinote, ko reikia, kad naktį užmigę ryte atsikeltumėte išgarsėję ir sulauktumėte kvietimo dalyvauti populiariausioje TV laidoje?

Perspėjame, kad straipsnyje bus neestetiškų vaizdų, todėl jei nenorite pamatyti, kaip atrodo placenta, išjunkite ir toliau neskaitykite.

Dviejų vaikų tėtis ir Darlingtono Ross Watson (32) žino atsakymą į klausimą, kaip išgarsėti be didelių investicijų ir kone per vieną naktį. Mat būtent taip nutiko ir jam.

Prieš kelias savaites jo žmona Heather (38) pagimdė vaikelį, o šiandien jie su vyru svečiuojasi populiarioje TV laidoje ir atsakinėja į žurnalistų klausimus.

Ross Watson su žmona ir naujagimiu.
Vida Press

Ross Watson sako, kad iš tiesų tenorėjo pajuokauti. Tačiau pusiaukelėje nesustojo ir savo sumanymą įvykdė iki galo.

Susilaukęs sūnaus Lachlano, jaunas tėtis panoro sužinoti, koks yra placentos skonis. Apie tai, kad šis organas, kurį po gimdymo medikai paprastai išmeta, turi naudingųjų medžiagų, žinoma jau seniai. Todėl ne viena jauna mama (tarp kurių yra ir Holivudo žvaigždžių) ryžtasi neišmesti placentos, o atiduoda ją specialistams, kad iš placentos pagamintų kapsulių, kurias moterys vėliau suvartoja.

Mūsų parengtą straipsnį apie lietuvę, kuri yra sertifikuota placentos apdirbimo specialistė, skaitykite čia.

Tačiau Ross Watson placentą paruošė taip, kaip pats mokėjo. Šiek tiek paragavo žalios, šiek tiek pakepė su druska ir pipirais.

Vyras sako, kad daugiau atžalų neplanuoja, todėl šis kartas buvo iš tų, apie kuriuos sakoma "Dabar arba nieko".

Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis