Paklydusį vaiką suradęs policininkas pasielgė kilniaširdiškai

Pareigūno poelgis sujaudino internautus – atvažiavęs į iškvietimą vyras pirmiausia pasielgė ne kaip policininkas, o kaip tėtis.

Verkiantį ir paklydusį mažylį, einantį šalia judrios gatvės, pastebėję praeiviai iškvietė policiją.

Atvažiavę pareigūnai, tarp kurių buvo policininkas James Hurst (34), iš tiesų pamatė nesiorientuojantį berniuką. Kaip vėliau paaiškėjo, jam buvo vos pusantrų metukų. James, kuris pats yra dviejų vaikų tėtis, paėmė paklydėlį ant rankų. Policininko glėbyje mažylis greitai užmigo.

Buvo nuspręsta berniuką pristatyti į ligoninę, ir policijos ekipažas ten jį palydėjo.

Medikams apžiūrint berniuką, šis ėmė priešintis, verkti ir spardytis. Pareigūnas James Hurst paprašė jam leisti paimti mažylį ant rankų. Glėbyje laikydamas pamestinuką, vyras palatoje atsisėdo ant medicininės kušetės ir buvo su berniuku tol, kol jam buvo atlikta apžiūra bei medicininiai tyrimai. Nurimęs mažylis vėl užmigo.

Būtent tokią akimirką ir užfiksavo policininko kolegos. Vėliau nuotrauka atsidūrė socialiniuose tinkluose ir neliko nepastebėta.

Policininkas sulaukė internautų pagarbos ir palaikymo žodžių.

Pats James, auginantis 9 ir 7 metų sūnus, nesijaučia jokio didvyriu. Jis sako, kad elgėsi taip, kaip jam liepė tėviška širdis. Kai berniukas nerimo ligoninėje, glostė jam nugarytę, esą tai padėdavo nuraminti ir jo paties mažus sūnelius.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis