Pamatę šio modelio figūrą, niekaip neįtarsite, kad nėštumui šeši mėnesiai

Šeštą mėnesį nėščia modelis Hannah Polites neslepia savo džiaugsmo dėl būsimos motinystės ir mielai dalijasi savo gyvenimo akimirkomis socialiniuose tinkluose.

Asmenukės su vos matomu nėščiosios pilvuku - tokios nuotraukos Hannah "Instagram" paskyroje tapo kasdienybe. Moteris džiaugiasi, kad netrukus taps mama, tačiau tuo džiaugiasi tikrai ne visi jos paskyros fanai. Jų būsimoji mama turi per milijoną, tad nieko keisto, kad kiekviena nėščiosios nuotrauka sutinkama audringai – ir su ovacijomis, ir su kritikos pliūpsniais.

"Ei, ar tavo mažyliui nieko netrūksta", "Visai nesimato, kad laukiesi", - tai ne patys griežčiausi vertinimai, kurių susilaukia modelis.

Iki pastojimo būdama pakankamai liekna, Hanna ir nėštumo metu turi itin liauną figūrą. Jos šešių mėnesių pilvukas atrodo taip, kaip neretos ne nėščios moteris po sočios vakarienės.

Tačiau moteris nenusiteikusi veltis į ginčus ir įrodinėti, kad ji yra sveika, nebadauja, o jos mažyliui nieko netrūksta. Kritikams ji atkerta, kad jos būsimasis vaikelis vystosi gerai, o pagal kai kuriuos parametrus yra net didesnio dydžio, negu įprastai. Hannah neslepia, kad jai svarbu nėštumo metu judėti ir tinkamai maitintis, tačiau ji tai daro atsižvelgdama į būsimo mažylio poreikius.

Modeliu dirbanti moteris rašo asmeninį tinklaraštį, kuriame pateikia savo sveikos mitybos ir sveikos gyvensenos žinias. Hannah tvirtina nesiliausianti iki pat gimdymo publikuoti savo nuotraukų. O kad tai patinka jos fanams, akivaizdu – jų skaičius auga kaip ant mielių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis