PAMATYK PIRMAS: „Gustavo nuotykių" anonse - būsimo filmo paslaptys VIDEO

Pirmasis lietuviškas vaidybinis animacinis filmas „Gustavo nuotykiai" pagaliau turi pirmąjį anonsą - jame žiūrovai gali išvysti, kokio masto kompiuterinės animacijos iššūkio ėmėsi drauge prie juostos dirbę laidos „Gustavo enciklopedija" autoriai, kino filmo „Tadas Blinda. Pradžia" prodiuseris Žilvinas Naujokas bei kompiuterinės grafikos studija OKTA.

Spalvingame ir dinamiškame anonse matyti, kad Gustavui, nors jis akimirką ir nusižiovauja, nuobodžiauti neteks. Nykštuko namas medyje, skrydis lėktuvu, kelionė kruiziniu laivu ir net erdvėlaiviu į kosmosą - tokia plati bus jo žygio geografija.

Amžiaus ekspedicija tapsianti pagrindinių filmo herojų, korespondento Gustavo ir profesoriaus Velykio Kalėdausko-Kučio, kelionė turi svarbų tikslą - surasti prarastą Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės relikviją. Kuo ji tokia svarbi, „Gustavo nuotykių" kūrėjai kol kas neatskleidžia išlaikydami intrigą. Jų teigimu, originalus pasakojimas bus universalus ir patiks ne tik lietuviams, bet ir bus patrauklus užsienio žiūrovams.

Naujajame lietuvių kurtame animaciniame filme stebins iki šiol, ko gero, tik Holivudo animacijos kūriniuose matyta kokybė. Kruopščiai sukurti didingi ledynai, grėsmingi ir milžiniški jūrų monstrai, negyvenamos salos ir džiunglių vaizdai įrodys, kad ir tautiečiai pažabojo naujausias kompiuterinės grafikos technologijas ir nenusileidžia užsienio specialistams.

"Gustavo nuotykiai", O. Žalio nuotr, "Tauras Films"

Narsių keliautojų kelyje publika pamatys daugybę rimtų ir juoką keliančių kliūčių. Sumanus žmogus-enciklopedija Gustavas iškilusius sunkumus spręs išradingai ir su humoru. Ištisų kartų mylimas herojus ne tik dovanos gerą nuotaiką, bet ir pažers įdomių geografijos bei istorijos žinių.

„Gustavo nuotykių" kūrėjai vaidinti naujajame filme pasikvietė ir visą būrį žinomų Lietuvos kino, teatro ir muzikos pasaulio žvaigždžių. Pirmajame animacinės juostos anonse galima išvysti ne tik Audrių Rakauską  - Gustavą, bet ir dainininkę Kariną Krysko - Skambinę bei aktorių Andrių Žebrauską. Jau greitai žadama pristatyti dar daugiau pažįstamų aktorių ir smagių nuotykių.

Klubas.lt (M.Jurkutės nuotr.)

Televizijoje jau beveik 20 metų gyvuojanti laida „Gustavo enciklopedija" virtusi stulbinančiais, pozityviais ir linksmais „Gustavo nuotykiais" į Lietuvos kino teatrus atkeliaus jau nuo šių metų spalio 17 dienos.

Pirmojo lietuviško vaidybinio animacinio filmo „Gustavo nuotykiai" anonsas:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis