Paroda VAIKŲ ŠALIS kviečia pasinerti į trijų dienų linksmybes

Lapkričio 21 - 23 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo" vyks jubiliejinė paroda „Vaikų šalis". Dvidešimties metų tradicijos, ilgamečiai, partneriški ir glaudūs santykiai su parodų dalyviais ir lankytojais duoda puikius rezultatus - „Vaikų šalis" yra viena iš gausiausiai lankomų parodų.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Nėščia Holivudo aktorė - šokiruojančioje fotosesijoje
3 linksmi vaizdo įrašai apie tai, kaip vaikai užmiega keisčiausiose vietose

„Latvijos investicijų ir plėtros agentūros atstovybė Lietuvos parodoje dalyvauja jau antrus metus. Mes skatiname Latvijos ir Lietuvos bendradarbiavimą, todėl organizuojame Latvijos gamintojų prisistatymus parodoje. Pernai prisistatė vaikų žaislų gamintojai, o šiamet naujas kolekcijas demonstruos vaikų drabužių gamintojai: „Galatex", „Sikksi" ir „EcoEmi". - pasakoja atstovybės vadovė Jelena Morkūnė.

Vokiečių įmonė Geobra Brandstätter GmbH & Co, gaminanti visame pasaulyje žinomus konstruktorius „Playmobil", žada staigmeną net penkiems tūkstančiams mažųjų parodos lankytojų - tiek įvairių žmogeliukų figūrėlių bus išdalinta vaikams. Šios įmonės Baltijos regiono vadybininkė Ona Radzevičiūtė teigia, kad šie konstruktoriai daugelyje pasaulio šalių populiarumu nenusileidžia „LEGO" konstruktoriams, tačiau Lietuvoje jie nėra labai populiarūs. „Gamintojai nori didinti pardavimus, todėl ieško naujų galimybių, dalyvauja parodoje „Vaikų šalis", investuoja į žinomumo didinimą", - sako O. Radzevičiūtė.

Organizatorių nuotr.

„Šių metų paroda gausi ne tik paskaitomis, edukacinėmis programomis tėvams ir vaikams, tradiciniu „Ropliukų" konkursu. „Vaikų šalyje" dalyvaujančios įmonės pateiks labai platų spektrą įvairių prekių: šokių batų, krikšto reikmenų ir rūbelių, pačių įvairiausių „transporto" priemonių - vežimėlių, paspirtukų, sniego rogių, dviračių ir triratukų, baldų, žaidimų aikštelių, drabužėlių ir kūdikių maisto. Šiemet paroda švenčia savo dvidešimtąjį gimtadienį, todėl šeštadienį, lapkričio 22 d. 13 val. valgysime šventinį tortą, o visas tris parodos dienas „Litexpo" kavinė taps „Nykštukų svetaine", - pasakoja projekto vadovė Indrė Reimorienė.

Šių metų parodos naujovė - visas tris dienas veiksianti paskaitų ir veiklų „Sumanios mamos erdvė". Šio projekto tikslas - parodyti, kokia kūrybinga, sąmoninga ir sumani gali tapti moteris, besilaukdama ar augindama mažamečius vaikus. Ji gali kurti verslą, rankdarbius, mokytis ir aktyviai dalyvauti visuomeninėje veikloje. Sumanios mamos kviečia jau dabar pasirūpinti kalėdinėmis dovanomis ir suvenyrais - parodoje rasite ir kalėdinę rankdarbių mugę.

Paroda vyks lapkričio 21-23 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre "Litexpo". Šalia įsikurs mokytojams, švietimo specialistams, mokiniams ir jų tėvams skirta paroda „Mokykla".

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis